Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Εκτός ο “Μπούχα”, βάρος στην κυκλοφορία

Εκτός ο “Μπούχα”, βάρος στην κυκλοφορία

προπονηση ολυμπιακου

Συνεχίζεται η δουλειά για τον Πλατανιά. Το πρωί της Τρίτης οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επανήλθαν στο Ρέντη για προπόνηση.

Στο μυαλό του Μάρκο Σίλβα, αλλά και των παικτών του Ολυμπιακού, υπάρχει τη δεδομένη χρονική περίοδο, το ματς με τον Πλατανιά. Εκεί εστιάζεται η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων», οι οποίοι παρά τις απουσίες (και σήμερα) διεθνών παικτών (επιστρέφουν πλέον και εκείνοι), συνέχισαν να προπονούνται εντατικά για το εν λόγω ματς.

Το πρωί της Τρίτης το πρόγραμμα περιελάμβανε αρκετή δουλειά επάνω στην κατοχή και σωστή κυκλοφορία της μπάλας, ενώ παράλληλα οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα έκαναν και δουλειά επάνω στην τακτική. Ολοκλήρωσαν με δίτερμα σε χώρο μικρότερο του γηπέδου και κάπως έτσι έκλεισε το πρόγραμμα.

Εκτός έμεινε εκ νέου ο Μπουχαλάκης, ο οποίος συνέχισε ατομική προπόνηση. Την Τετάρτη η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 18:30.

About Βαλάντης Σιδέρης

Γράφω από το 2011 και συνεχίζω. Αναποφάσιστος ανάμεσα στις δύο μεγάλες μου αγάπες. Ποδόσφαιρο ή μπάσκετ; Και τα δύο! Αγαπώ τον Ολυμπιακό και την Euroleague. Ερασιτέχνης αθλητής στα νιάτα μου. Πατέρας τριών παιδιών

Δείτε επίσης

Οι δηλώσεις Μαρτίνς και Μπουχαλάκη

Όσα δήλωσαν οι Πέδρο Μαρτίνς και Ανδρέας Μπουχαλάκης στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με ...