Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Εκτός ο Αγραβάνης, μέσα ο Παπανικολάου

Εκτός ο Αγραβάνης, μέσα ο Παπανικολάου

Με δεκατρείς παίκτες θα αναχωρήσει σήμερα (19/11) το απόγευμα η αποστολή του Ολυμπιακού για την Ρόδο, εν όψει της αναμέτρησης της 6ης αγωνιστικής της STOIXIMAN.GR Basket League με τον Κολοσσό (20/11, 15:45).

Σε αυτήν δεν θα συμπεριληφθεί ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος ακολουθεί ήδη θεραπευτική αγωγή για τον τραυματισμό του. Αντίθετα, ο Κώστας Παπανικολάου, ξεπέρασε το χτύπημα στον αυχένα που τον ανάγκασε να αποχωρήσει πρόωρα από το παρκέ στην αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα και τέθηκε στην διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Εκτός αγωνιστικής δράσης παραμένει ο αρχηγός, Βασίλης Σπανούλης.

Αναλυτικά στο “σμαραγδένιο” νησί θα ταξιδέψουν οι: Τζαμέλ ΜακΝιλ, Βασίλης Τολιόπουλος, Ιωάννης Παπαπέτρου, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Γιάνις Στρέλνιεκς, Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου, Βαγγέλης Μάντζαρης, Νίκος Αρσενόπουλος, Μπράιαν Ρόμπερτς, Γιώργος Μπόγρης, Κάιλ Γουίλτζερ, Χόλις Τόμπσον.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Η αποστολή για Άστον Βίλα

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Aston Villa το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης (2/5, 22:00), στο Μπέρμιγχαμ, ...