Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Εικόνα θλάσης ο Ντομίνγκες, καλά τα νέα για Κολοβό

Εικόνα θλάσης ο Ντομίνγκες, καλά τα νέα για Κολοβό

chory

Άσχημα τα νέα για τον Αλεχάντρο Ντομίνγκες, ο οποίος έχει εικόνα θλάσης και η τελική διάγνωση θα βγει το πρωί της Πέμπτης (29/10). Αντίθετα, ο Δημήτρης Κολοβός σε δύο ημέρες θα είναι σε θέση να προπονηθεί.

Ο Μάρκο Σίλβα υποχρεώθηκε σε δύο αναγκαστικές αλλαγές στο πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι “ερυθρόλευκοι” ήρθαν ισόπαλοι 2-2 με τον Πλατανιά στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, στην 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης (σ.σ.: 5ο γκρουπ), αλλά το αποτέλεσμα περνάει σε δεύτερη μοίρα.

Ο Αλεχάντρο “Τσόρι” Ντομίνγκες αποχώρησε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο και στο 78′ αντικαταστάθηκε από τον Φελίπε Πάρντο. Οι φόβοι για ζημιά επιβεβαιώνονται, καθώς ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει εικόνα θλάσης στον οπίσθιο μηριαίο. Η τελική διάγνωση θα βγει το πρωί της Πέμπτης (29/10), όταν ο παίκτης εξεταστεί ξανά από το ιατρικό επιτελείο των νταμπλούχων Ελλάδας. Είναι προφανές πως ο “Τσόρι” θα μείνει αρκετές ημέρες εκτός αγωνιστικής δράσης. O 34άχρονος τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να ανακόψει επικίνδυνη αντεπίθεση του Πλατανιά. Έκανε το φάουλ, παρατηρήθηκε με κάρτα, αλλά δεν κατάφερε να συνεχίσει την αναμέτρηση.

Λίγο νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 69ο λεπτό, ο Δημήτρης Κολοβός έδωσε τη θέση του στον Γιάννη Γιαννιώτα. Ο Κολοβός χτύπησε δύο-τρεις φορές στον αριστερό ώμο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και αντικαταστάθηκε. Ο Έλληνας εξτρέμ υπέστη κάκωση στον αριστερό ώμο και έγινε επίδεση στο τραύμα. Σε δύο ημέρες θα είναι σε θέση να κάνει κανονικά προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα, οπότε ο 22άχρονος μεσοεπιθετικός γλίτωσε τα χειρότερα.

About freesniper

Ο ελεύθερος σκοπευτής γράφει όποτε θέλει, για ότι θέλει γιατί έτσι θέλει... Έχει πηγές ιαματικές και κοριούς εκεί που δεν το βάζει ο νους σου! Κυκλοφορεί και οπλοφορεί...

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...