Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Δηλώσεις Μαρτίνς, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ

Δηλώσεις Μαρτίνς, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ

Όσα δήλωσαν μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό οι Πέδρο Μαρτίνς, Ομάρ Ελαμπντελαουί και Μπρούνο Γκασπάρ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού στην κάμερα του novasports:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Δεν είχαμε καλό ρυθμό, ίσως να φταίει η κούραση, γενικότερα δείξαμε σημάδια πως δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Υπήρξαν παίκτες που δεν ήταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Φαινόταν μέσα στην εβδομάδα ότι δεν ήταν συγκεντρωμένοι. Κάναμε κακό ματς. Πρέπει να επιστρέψουμε στο δικό μας τρόπο παιχνιδιού».

Για το αν η κακή εικόνα ήταν μόνο στην επίθεση: «Όχι, δεν ήταν μόνο στην επίθεση, ήταν γενικά κακή η εικόνα μας, αυτό έγινε γιατί δεν προετοιμαστήκαμε σωστά για το παιχνίδι σε ότι αφορά στην ψυχολογία μας».

Για το ότι παρά την κακή εμφάνιση ο Ολυμπιακός παρέμεινε αήττητος: «Είναι θετικό ότι δεν χάσαμε παρά την εμφάνιση, καταλαβαίνω πως μπορεί να υπάρξουν κακά παιχνίδια, αλλά πρέπει τώρα να ετοιμαστούμε για το ματς με τον Άρη».

Για το αν ο Γκασπάρ που πήρε τη θέση του Τσιμίκα ήταν θετικός: «Ναι ο Γκασπάρ ήταν από τους θετικούς παίκτες του ματς».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ομάρ Ελαμπντελαουί στην κάμερα του novasports:

«Καταλαβαίνω το σχόλιο του προπονητή, είμαστε ομάδα που δεν δείχνουμε τέτοιο πρόσωπο, είμαστε απογοητευμένοι με την εικόνα μας και το αποτέλεσμα».

Για τα πολλά ματς και την κούραση: «Είναι φυσιολογικό να υπάρχει κούραση, παίζουμε πολλά παιχνίδια. Σήμερα ήταν μια κακή εμφάνιση ευτυχώς όμως μείναμε αήττητοι. Δεν ήρθαμε για την ισοπαλία, θέλουμε πάντα να κερδίζουμε. Σίγουρα είναι θετικό ότι σε κακή μέρα δεν χάσαμε».

Για τον αν είναι αυτή η καλύτερη σεζόν του στον Ολυμπιακό: «Ναι ίσως να είναι η καλύτερη σεζόν μου, πάντα θέλω να γίνομαι καλύτερος και ως αρχηγός αυτό θέλω να κάνουν και οι άλλοι παίκτες. Είμαστε πολύ καλή ομάδα και αυτό είναι αποτέλεσμα της δουλειάς όλων».

Για το μέλλον του και αν τον επηρεάζουν τα όσα γράφονται: «Φαίνομαι να έχω επηρεαστεί; Ποτέ δεν αισθάνθηκα την ανάγκη να βγω και να εξηγήσω κάτι, σε κάθε αγώνα δίνω τα πάντα, θέλω να είμαι πάντα όπως πρέπει για την ομάδα μου. Aνήκω στον Ολυμπιακό. Πάντα είναι η ομάδα πάνω απ’ όλους, δεν αφήνω τίποτα να με επηρεάσει και τα περασμένα χρόνια είχαν γραφτεί πολλά αλλά ποτέ δεν μπήκα στη διαδικασία να σχολιάσω. Ότι είναι να γίνει θα γίνει και δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπρούνο Γκασπάρ στην κάμερα του novasports:

«Όλα τα παιχνίδια είναι για να τα κερδίζουμε, γι’ αυτό και είμαστε απογοητευμένοι. Δεν είχαμε την εμφάνιση που έχουμε συνήθως. Δεν μιλήσαμε με τον κόουτς. Θα πρέπει να επιστρέψουμε στον τρόπο που παίζουμε».

Για το αν υπήρξε κούραση από τα πολλά παιχνίδια: «Νομίζω πως υποσυνείδητα έγινε κάτι τέτοιο, δεν το θέλαμε, αλλά μπορεί να έγινε και υπήρξε και κούραση. Δεν είναι δικαιολογία αυτό, αλλά θα πρέπει να το αλλάξουμε για τα επόμενα παιχνίδια που έρχονται».

Για το αν το ματς αυτό αποτέλεσε ευκαιρία για τον ίδιο: «Νομίζω πως όλα τα ματς είναι ευκαιρία για τους παίκτες, προσπάθησα πολύ, αλλά δεν ήταν καλό το παιχνίδι μου στο τελευταίο 1/3 του γηπέδου».

Για τον αν θα παραμείνει στον Ολυμπιακό και αν ο ίδιος το θέλει: «Δε νομίζω πως είναι ώρα για τέτοιες κουβέντες, η διοίκηση γνωρίζει την πρόθεσή μου, τώρα έχουν σημασία τα παιχνίδια, μετά το τέλος θα τα δούμε όλα».

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Θέλουμε να ονειρευόμαστε όχι να κοιμόμαστε

Γράφει ο Βαλάντης Σιδέρης Ο Ολυμπιακός διανύει μια από τις πιο κρίσιμες και περίεργες περιόδους ...