Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / «Δεν περιμέναμε να δούμε ένα όπλο στον αγωνιστικό χώρο»

«Δεν περιμέναμε να δούμε ένα όπλο στον αγωνιστικό χώρο»

Ο Παπέ Αμπού Σισέ, μίλησε για το πως διαχειρίστηκε η ομάδα την διακοπή του πρωταθλήματος, τα όσα συνέβησαν τις προηγούμενες ημέρες, αλλά και το επερχόμενο ματς με τον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη NOVA ο στόπερ του Ολυμπιακού:
Για τα μαθήματα ελληνικών: «Μου αρέσουν. Καταλαβαίνω λίγα γιατί μιλάτε πολύ γρήγορα».
Για την μακρά αποχή λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος: «Όταν μάθαμε ότι θα ξεκινήσει ξανά χαρήκαμε πολύ, αυτό είναι το νόημα, γι’ αυτό προπονούμαστε. Βέβαια μετά από το επόμενο παιχνίδι θα πρέπει να περιμένουμε άλλες δύο εβδομάδες. Είναι σκληρό να προπονείσαι χωρίς να παίζεις αλλά έτσι πρέπει να συνεχίσουμε».
Για την διακοπή: «Πραγματικά ήμασταν σοκαρισμένοι, δεν περιμέναμε να δούμε ένα όπλο στον αγωνιστικό χώρο. Δεν μπορούσαμε όμως να κάνουμε κάτι άλλο από το να περιμένουμε. Είχαμε την ελπίδα ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει ξανά και τώρα ξεκινάμε».
Για τον Λεβαδειακό: «Θα προετοιμαστούμε όπως και σε κάθε ματς, θα είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Είχαμε τις απουσίες των διεθνών και δεν μπορέσαμε να προπονηθούμε πολύ όλοι μαζί, όμως θα είμαστε πανέτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε τον αγώνα». 
Για το που μπορεί να φτάσει ο Ολυμπιακός με πέντε νίκες: «Εξαρτάται από τα αποτελέσματα της ΑΕΚ, αν χάσει βαθμούς και εμείς κερδίσουμε και τα πέντε μπορούμε να είμαστε ακόμα και πρωταθλητές. Το πιστεύουμε, γι’ αυτό δουλεύουμε και αυτός είναι ο στόχος μας. Είχαμε κάποιες άσχημες στιγμές στη σεζόν, αλλά μέχρι να τελειώσει εμείς θα προσπαθούμε γι’ αυτό».
Για την δική του απόδοση στην σεζόν: «Στην αρχή ήταν δύσκολο γιατί δεν έπαιζα και ήθελα πάρα πολύ να έχω παιχνίδια για να βελτιώνομαι. Μου έλειπε πάρα πολύ ο χρόνος συμμετοχής. Μόλις άλλαξε ο προπονητής με έριξε στα βαθιά και τα πράγματα βελτιώθηκαν. Είχα στιγμές με καλή απόδοση. Δεν μου αρέσει να μιλάω για τη δική μου απόδοση γιατί το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα. Είναι σημαντικό να προσφέρω, όμως η δουλειά μας δεν έχει τελειώσει, θέλω να γίνω πρωταθλητής και θα το προσπαθήσω».
Για το μέλλον και τους στόχους του: «Θέλω να συνεχίσω να μαθαίνω, να δουλεύω και μετά θα δούμε. Μαθαίνω ελληνικά, είναι δύσκολα, αλλά συνεχίζω να προσπαθώ. Έχω κάνει την αρχή, έχω δυσκολευτεί αρκετά και θα δούμε».
Για το αν είναι παίκτης ψυχολογίας: «Είναι η βάση της εκπαίδευσής μου, έτσι έμαθα από τους γονείς μου, να έχω υπομονή. Περίμενα την ευκαιρία μου, ήξερα πως θα έρθει και όταν ήρθε πιστεύω ότι έδειξα ότι μπορώ να κάνω πράγματα. Δεν έχω δείξει το 100%, αλλά η ψυχολογία παίζει ρόλο και ψυχολογικά είμαι έτοιμος να βοηθήσω».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Μη μας γίνει συνήθειο…

Μια ακόμα μαύρη σελίδα, ανήμερα των γενεθλίων των 99 του χρόνων έγραψε ο Ολυμπιακός και ...