Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον Ολυμπιακό»

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον Ολυμπιακό»

Ευγνώμων για τα όσα έζησε με τον Ολυμπιακό ο Ισπανός πορτιέρο.

Ο Ρομπέρτο σε συνέντευξη που παραχώρησε τόνισε πως ποτέ δεν θα ξεχάσει τον Ολυμπιακό και όλα όσα έζησε τρία χρόνια με την φανέλα των Πειραιωτών.

-Τι εμπειρίες που αποκόμισε παίζοντας στο εξωτερικό:

«Τους νεαρότερους θα τους συμβούλευα να μην φοβηθούν να παίξουν στο εξωτερικό. Το εξωτερικό σου προσφέρει πράγματα. Μαθαίνεις την γλώσσα, τον πολιτισμό της χώρας. Από την θητεία μου στην Πορτογαλία δεν έχω και πολύ ευχάριστες μνήμες καθώς δέχθηκα πολύ μεγάλη κριτική, αλλά και πάλι κέρδισα πράγματα και εμπειρίες. Το 2013 πήρα την απόφαση να πάω στην Ελλάδα και εκεί πέρασα τα καλύτερά μου χρόνια. Ήταν μια φανταστική εμπειρία».

-Για τα τρία πρωταθλήματα που κατέκτησε με τον Ολυμπιακό και τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε στο Champions League:

«Από την πρώτη ημέρα όλα πήγαν καλά. Το Champions League είναι μια μοναδική διοργάνωση. Τον δεύτερο χρόνο έγινα αρχηγός της ομάδας κι εκεί ένιωσα σε μεγάλο βαθμό την αγάπη και την «τρέλα» του κόσμου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον Ολυμπιακό, μου δίδαξε και μου προσέφερε πολλά χρήσιμα πράγματα».

About Γιάννης Παραπονιάρης

Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1993, «μυήθηκε» στον αθλητισμό το καλοκαίρι του 1997. Δοκίμασε την τύχη του σε πολλά σπορ, ώσπου τον Σεπτέμβρη του 2002 αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με το μπάσκετ. Από το παρκέ, μεταπήδησε στο «γήπεδο» της αθλητικής ενημέρωσης, απ’ όπου προσπαθεί να μεταδώσει την… τρέλα του για το άθλημα και στον κόσμο.

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...