Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Για το απόλυτο κόντρα στη Νίκη Αιγινίου

Για το απόλυτο κόντρα στη Νίκη Αιγινίου

Με στόχο την τέταρτη νίκη σε ισάριθμα ματς η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, υποδέχεται το Σάββατο (18/11,15:00) τη Νίκη Αιγινίου.

Η αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικης του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Ο αγώνας με τη Νίκη Αιγινίου θα μεταδοθεί ζωντανά από το επίσημο site του Ολυμπιακού (www.osfp.gr) μέσω του ΟSFPTV. Από κει και πέρα το ευχάριστο για τον τεχνικό της ομάδας Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ είναι πως δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών.

Την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τη Νίκη Αιγινίου αποτελούν οι: Κώστας Χριστοφιδέλης, Γιάννης Ρουμελιωτάκης, Νίκος Ζουπάνης, Μίκο Οϊβάνεν, Κώστας Στιβαχτής, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Μάρκους Μπέμε, Άκης Δαρίδης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Φαμπιάν Ντρζίζγκα, Παρασκευάς Τσέλιος, Τόντορ Αλεξίεφ, Γερούν Ράουβερντικ.

Ο Τόντορ Αλεξίεφ ενόψει της αναμέτρησης με τη Νίκη Αιγινίου, δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Έχουμε ξεκινήσει καλά τις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα. Προερχόμαστε από τρείς νίκες και το Σάββατο θέλουμε να προσθέσουμε ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα στο ενεργητικό μας. Ανεξάρτητα από το ποιος είναι ο αντίπαλος εμείς θέλουμε να αγωνιζόμαστε πάντα με σοβαρότητα και να βελτιωνόμαστε συνέχεια ως ομάδα μέσα από τα παιχνίδια».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...