
Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μαξ Γκραντέλ της Μπόρνμουθ.
Το ρεπορτάζ της «daily mail», αναφέρει πως αυτή την στιγμή ο Ολυμπιακός, η Ουέστ Χαμ και η Ίντερ, είναι οι τρεις ομάδες που εξετάζουν το ενδεχόμενο απόκτησης του Ιβοριανού επιθετικού.
Μέχρι στιγμής -σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ των Άγγλων-, η Ουέστ Χαμ είναι αυτή που σκοπεύει να δώσει 10 εκατομμύρια λίρες στην Μπόρνμουθ για ν’ αποκτήσει τον 28χρονο φορ, ο οποίος πέρυσι το καλοκαίρι υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τα «Κεράσια», συνολικής αξίας 7 εκατομμυρίων λιρών.
Την φετινή σεζόν ο Γκραντέλ έχει παίξει μόλις 13 παιχνίδια, καθώς υπέστη ρήξη χιαστών στο αριστερό γόνατο στην αναμέτρηση με την Λέστερ κι έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης για έξι μήνες.
kokkina.gr Ολυμπιακός, νέα και ειδήσεις για τον Ολυμπιακό σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και ερασιτέχνη