Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Αυξάνονται οι πιθανότητες για Νέτο

Αυξάνονται οι πιθανότητες για Νέτο

O Νέτο με τη φανέλα της εθνικής Πορτογαλίας
O Νέτο με τη φανέλα της εθνικής Πορτογαλίας

 

Ο Νέτο είναι ένας κεντρικός αμυντικός που ενδιαφέρει τους Πειραιώτες και μάλιστα έντονα.

Στην κορυφή της ερυθρόλευκης λίστας για τη θέση του κεντρικού αμυντικού, φαίνεται να φιγουράρει ο Πορτογάλος Νέτο, πολλώ δε μάλλον μετά και το οριστικό ναυάγιο της περίπτωσης Μεξές όπως σας ενημερώσαμε χθες το μεσημέρι. Ο 27χρονος στόπερ, έχει την έγκριση του νέου κόουτς των Πειραιωτών, Μάρκο Σίλβα και αναμένεται να γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις προκειμένου να ντυθεί στα ερυθρόλευκα. Το φλερτ με τον παίκτη της Ζενίτ, κρατά από την περυσινή σεζόν όπου ο Ολυμπιακός βρέθηκε ένα βήμα πριν την απόκτησή του αλλά τελικά κατέληξε στον Φελίπε Σαντάνα.

Ο Νέτο με προϋπηρεσία σε Βαρζίμ, Νασιονάλ και Ρομπούρ Σιένα, έχει ύψος 1.85 και είναι καλός στο ψηλός αλλά και με τη μπάλα στα πόδια. Διεθνής με την εθνική της χώρας του 9 φορές με τελευταία του κλήση τον Φεβρουάριο του 2013. Τη χρονιά που πέρασε με τη Ζενίτ, αγωνίστηκε σε 30 παιχνίδια.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Τα highlights του Ζενίτ-Ολυμπιακός (vid)

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην Αγία Πετρούπολη: