Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Αρχίζει η διάθεση διαρκείας για νέους κατόχους!

Αρχίζει η διάθεση διαρκείας για νέους κατόχους!

Από την Τετάρτη 27/6 και καθημερινά, όσοι δεν είχαν διαρκείας, μπορούν να κλείσουν θέση στο γήπεδο Καραϊσκάκη για την αγωνιστική περίοδο 2018-19!

Με την περίοδο των ανανεώσεων των εισιτηρίων διαρκείας να φτάνει στο τέλος της (με όλους τους δυνατούς τρόπους), έρχεται πλέον η ώρα για τους νέους κατόχους (όσοι δηλαδή δεν είχαν προμηθευτεί διαρκείας πέρυσι) να κλείσουν την θέση τους στο γήπεδο Καραϊσκάκη, για την αγωνιστική περίοδο 2018-19!

Από Τετάρτη 27/6 και καθημερινά (10:00 – 18:00) θα συνεχιστεί η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για όλες τις θύρες, καθώς θα ελευθερωθούν οι θέσεις για όλους τους φιλάθλους (Γήπεδο Καραϊσκάκη / Τηλεφωνικά στο 210 48 00 920 / μέσω Internet στην σελίδα www.olympiacos.org).

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Επίσημα στον Ολυμπιακό ο Καρβάλιο!

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Ζοάο Καρβάλιο. Ο Πορτογάλος μέσος είναι γεννημένος στις 9 Μαρτίου 1997 στην ...

Μπλατ: «Φάνηκε η κούρασή μας, στο Β΄ ημίχρονο»

Στον παράγοντα κούραση στάθηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ, στις δηλώσεις του μετά την ήττα από την ...

Η MVP εμφάνιση του Μιλουτίνοφ (vid)

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 16ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα, πραγματοποιώντας ακόμη μία σπουδαία ...

Σκούπισε την ΑΕΚ και πέρασε στα ημιτελικά!

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε της ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια με 100-68, έκανε το 2-0 και «σφράγισε» ...