Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Ανεβάζουν ρυθμό οι Πάρντο και Μπουχαλάκης

Ανεβάζουν ρυθμό οι Πάρντο και Μπουχαλάκης

pardo

Οι Φελίπε Πάρντο και Ανδρέας Μπουχαλάκης ανεβάζουν ρυθμό και τη Δευτέρα (12/10) έκαναν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Την Τρίτη (13/10) επιστρέφει από τη Σουηδία ο Ντουρμάζ για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς.

Ύστερα από διήμερο ρεπό, οι παίκτες του Ολυμπιακού επανήλθαν στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη το απόγευμα της Δευτέρας (12/10), αρχίζοντας ουσιαστικά την προετοιμασία τους για τον αγώνα του Σαββάτου (17/10, 20:30) με την ΑΕΚ.

Ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, σε πιο έντονο ρυθμό απ’ ό,τι στις προηγούμενες προπονήσεις, ακολούθησαν οι Φελίπε Πάρντο και Ανδρέας Μπουχαλάκης. Για τον Κολομβιανό εξτρέμ είναι πιο αισιόδοξες οι εκτιμήσεις για συμμετοχή του στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Αγωνία στο “ερυθρόλευκο” στρατόπεδο υπάρχει και για τον Τζίμι Ντουρμάζ, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα της Εθνικής Σουηδίας με το Λιχτενστάιν, την περασμένη Παρασκευή (9/10). Το ακριβές μέγεθος της ζημιάς θα διαπιστωθεί από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα ο παίκτης, ο οποίος αναμένεται στη χώρα μας την Τρίτη (13/10).

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Ο Μάρκο Σίλβα έριξε το βάρος σε ασκήσεις κυκλοφορίας και κατοχής μπάλας, ενώ οι “ερυθρόλευκοι” έπαιξαν και δίτερμα.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...