Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Ανακοίνωσε Αφελάι η Στόουκ

Ανακοίνωσε Αφελάι η Στόουκ

AFELAY

Η Στόουκ Σίτι ανακοίνωσε την απόκτηση του Ιμπραΐμ Αφελάι, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον αγγλικό σύλλογο.

Το βράδυ της Δευτέρας (27/7) η Στόουκ Σίτι ανακοίνωσε την απόκτηση του Ιμπραΐμ Αφελάι για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Ολλανδός εξτρέμ πέρασε με επιτυχία από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και στη συνέχεια έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον αγγλικό σύλλογο.

“Δεν είναι μυστικό ότι τον ήθελαν πολλές ομάδες κι είναι ένας λόγος παραπάνω που μας κάνει να ενθουσιαστούμε που έρχεται στην ομάδα. Το ίδιο ενθουσιασμένος είναι και εκείνος με την προοπτική να παίξει στην Premier League και το γεγονός ότι γνωρίζει αρκετούς από τους παίκτες που βρίσκονται στην ομάδα, χωρίς αμφιβολία θα τον βοηθήσει να προσαρμοστεί” δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της Στόουκ Σίτι, Τόνι Σκόουλς.

Ο 29άχρονος διεθνής μεσοεπιθετικός έπαιξε την περυσινή σεζόν στον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού από την Μπαρτσελόνα. Το τρέχον καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος και θα παίξει στην Αγγλία και την Premier League για πρώτη φορά στη μέχρι τώρα καριέρα του.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...