Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Έναρξη σεζόν για τις Πολεμικές Τέχνες

Έναρξη σεζόν για τις Πολεμικές Τέχνες

oly

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (4/9) στην Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού, η πρώτη επίσημη συνάντηση που σηματοδοτεί την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν 2015-2016, για τα τμήματα των Πολεμικών Τεχνών που λειτουργούν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Πριν την έναρξη της συνάντησης τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός και το “παρών” έδωσαν σύσσωμα τα τεχνικά επιτελεία. Συγκεκριμένα οι προπονητές του Ταε Κβο Ντο, Μιχάλης Μουρούτσος, Νίκος Κυρίτσης, της Πυγχαμίας, Βαγγέλης Παπουτσάκης, Αντωνία Παπουτσάκη του Κικ Μποξινγκ Βλαδίμηρος Ναζαρένκο, Ισίδωρος Μπινίκος και της Καποέιρα ο ινστράκτορ Μουράλια.

Η Γενική Διευθύντρια του Ολυμπιακού και έφορος των Πολεμικών Τεχνών, κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους (προπονητές, αθλητές και γονείς) παρουσίασε τον προγραμματισμό ενόψει της νέας σεζόν και αναφέρθηκε σε ορισμένα οργανωτικά θέματα με γνώμονα την καλύτερη δυνατή ενημέρωση.
Τέλος τοποθετήθηκαν και οι προπονητές των τμημάτων οι οποίοι παρουσίασαν τα προγράμματα που θα ισχύουν τη νέα σεζόν και έθεσαν τους αγωνιστικούς στόχους.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...