Αρχική / ΑΚΑΔΗΜΙΑ / Έκανε… σεφτέ με έξι γκολ η Κ-17

Έκανε… σεφτέ με έξι γκολ η Κ-17

k-17

Την 1η της νίκη στο Πρωτάθλημα Super League Κ-17 πέτυχε το μεσημέρι της Κυριακής (11/10) στο Ρέντη η ομάδα των Εφήβων του Ολυμπιακού.

Οι “ερυθρόλευκοι”, στο πλαίσιο της 4ης ημέρας της διοργάνωσης, επικράτησαν με 6-0 του Πλατανιά σε έναν αγώνα ο οποίος διεκόπη και για 7 λεπτά (στο 2ο ημίχρονο) λόγω της καταιγίδας που έπληξε την περιοχή.

Ο Ολυμπιακός, που ξεκίνησε το Πρωτάθλημα (δεν έχει παίξει στην 1η και 2η ημέρα) με ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης, απέναντι στον Πλατανιά βρήκε πολλές λύσεις, έφτιαξε φάσεις και πέτυχε παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες και έξι γκολ.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Κωστανάσιο στο 9′, ενώ στο 33′ ο Χατζηϊωαννίδης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ξενιτίδη από τα δεξιά “έγραψε” το 2-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στην επανάληψη και στο 63′ ο Κωστανάσιος με πλασέ σημείωσε το 2ο προσωπικό του γκολ, ενώ στο 66′ ο Ξενιτίδης ανέβασε με ωραίο σουτ το δείκτη του σκορ στο 4-0. Στο 68′ ο Καμπετσής με σουτ πέτυχε το 5ο γκολ του αγώνα, ενώ στο 81′ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μανωλάκη ο Γκλεγκλές με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 6-0.

Ο τεχνικός της ομάδας του Ολυμπιακού, Δημήτρης Μαυρογενίδης, σημείωσε: “Δεν κοιτάμε τη νίκη. Κοιτάμε τη βελτίωσή μας. Αυτός είναι ο στόχος. Η συνεχής βελτίωση. Κοιτάζουμε η ομάδα να δουλεύει σκληρά για να είμαστε σύντομα στο επίπεδο που θέλουμε”.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σκαφίδας, Χατζηχρήστου (62′ Αμπάρα), Μανωλάκης, Παπαδογιωργάκης, Τσιμπούκας, Νεοφυτίδης, Χατζηϊωαννίδης (71′ Βοΐλης), Πέιος, Κωστανάσιος (73′ Γκλεγκλές), Ξενιτίδης (78′ Νικούλης), Καμπετσής (78′ Τσιριγώτης).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Λαδάς, Γιακουμάκης, Αργυρουδάκης, Κωνσταντινίδης, Μαθιουδάκης, Καλιώρας (46′ Ξενοκτιστάκης), Αμαραντίδης, Καλιτσουνάκης (87′ Περίδης), Γκιουράι (46′ Αναστασόπουλος), Αναγνωστόπουλος (65′ Ντόις), Μερόζι (46′ Γιαννακίδης).

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

No Euroleague team? No problem!

Για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης απ’ όταν έχουν θεσπιστεί οι δύο πεντάδες των ...