Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Άριστα στη φιλοξενία!

Άριστα στη φιλοξενία!

oly

Άριστα πήρε ο Ολυμπιακός οργανωτικά για τη διεξαγωγή του αγώνα με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ο οποίος είχε χαρακτηριστεί από την UEFA ως υψηλής επικινδυνότητας.

Ο Ολυμπιακός μεγαλουργεί αγωνιστικά, αλλά όλα στο σύλλογο λειτουργούν υποδειγματικά και σε ευρωπαϊκά πρότυπα!

Οι άνθρωποι της ομάδας του Πειραιά δέχτηκαν τα συγχαρητήρια της UEFA και της Ντιναμό Ζάγκρεμπ για την άψογη φιλοξενία στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” και την άρτια διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Το ματς είχε χαρακτηριστεί από την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία ως υψηλής επικινδυνότητας, αλλά ο Ολυμπιακός φρόντισε να λειτουργήσουν τα πάντα στην εντέλεια και να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα λόγω και του ερχομού στη χώρα μας οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, οι οποίοι δεν είχαν εισιτήρια.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κατέβαλλαν μεγάλες προσπάθειες όλη την εβδομάδα για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και όπως είδαμε όλα κύλησαν ομαλά και οι συνθήκες που επικράτησαν ήταν άψογες.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...