Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Ψάχνει ψηλό ο Ολυμπιακός

Ψάχνει ψηλό ο Ολυμπιακός

Ψηλό για να δυναμώσει την front line του θέλει ο Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει για παίκτη που θα πλαισιώσει τους Χάντερ και Μιλουτίνοφ στην θέση «5». Τι ισχύει με Ντόρσεϊ.

Εδώ και ημέρες οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε αναζήτηση center για να ενισχύσουν την front line τους ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Ευρωλίγκα κι ελληνικό πρωτάθλημα. Μετά το παιχνίδι με τον Αρκαδικό, ο κόουτς Σφαιρόπουλος ξεκαθάρισε πως η ομάδα δεν θα κινηθεί για την απόκτηση κάποιου παίκτη, και συγκεκριμένα ψηλού, από την στιγμή που δεν υπάρχουν αυτή την περίοδο στην αγορά ελεύθεροι ψηλοί επιπέδου Ευρωλίγκα.

Η παρουσία ενός επιπλέον ψηλού στο «5» όμως είναι απαραίτητη, γι’ αυτό και οι πρωταθλητές «χτενίζουν» την αγορά, προκειμένου να βρούνε έναν αθλητικό center, ο οποίος θα δυναμώσει ακόμη περισσότερο την «ερυθρόλευκη» ρακέτα.

Τα δεδομένα με Ντόρσεϊ

Ο Τζόι Ντόρσεϊ εξέφρασε ανοιχτά την επιθυμία του ν’ αποχωρήσει από την Γαλατάσαραϊ και όπως όλα δείχνουν το επόμενο διάστημα θ’ αποτελέσει παρελθόν από τον τούρκικο σύλλογο. Ο Αμερικάνος center θέλει να ολοκληρώσει την σαιζόν σε ομάδα Ευρωλίγκα και δεν τον απασχολεί ιδιαίτερα εάν αυτή θα είναι ο Ολυμπιακός ή κάποια άλλη. Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός, ενδεχομένως να στραφεί στον Αμερικάνο (εφόσον αυτός αποδεσμευτεί από την Γαλατά), σε περίπτωση που δεν βρει κάτι αξιόλογο μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου προπονήθηκαν σε χαλαρούς ρυθμούς σήμερα για ν’ αποφορτιστούν από το χθεσινό παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Π.Α.Ο.Κ. Αγραβάνης και Αθηναίου (ίωση και κάκωση στην ποδοκνήμη αντίστοιχα) δεν γυμνάστηκαν ούτε σήμερα και η συμμετοχή τους στο επερχόμενο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ, παραμένει αμφίβολη.

 

 

 

About Γιάννης Παραπονιάρης

Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1993, «μυήθηκε» στον αθλητισμό το καλοκαίρι του 1997. Δοκίμασε την τύχη του σε πολλά σπορ, ώσπου τον Σεπτέμβρη του 2002 αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με το μπάσκετ. Από το παρκέ, μεταπήδησε στο «γήπεδο» της αθλητικής ενημέρωσης, απ’ όπου προσπαθεί να μεταδώσει την… τρέλα του για το άθλημα και στον κόσμο.

Δείτε επίσης

Οι νίκες έρχονται αλλά τα καμπανάκια καλά ηχούν!

Ο Ολυμπιακός συνέχισε το αήττητο σερί του στο 2025, επικρατώντας εκτός έδρας του Άρη Midea ...

Βρείτε μας στο Twitter