Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Χωρίς Λοτζέσκι η “πρώτη” του Βελγίου

Χωρίς Λοτζέσκι η “πρώτη” του Βελγίου

lojeski

Με 17 παίκτες θα ξεκινήσει τις προσεχείς ημέρες η προετοιμασία του Βελγίου ενόψει Ευρωμπάσκετ, με τον Ματ Λοτζέσκι να απουσιάζει.

Ο Βελγοαμερικάνος γκαρντ του Ολυμπιακού δεν θα ακολουθήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της Εθνικής του ομάδας – του έχει χορηγηθεί σχετική άδεια επειδή η γυναίκα του έφερε προσφάτως στον κόσμο το τρίτο τους παιδί -, κάτι που αναμένεται να γίνει στα μέσα Αυγούστου.

Οι 17 παίκτες που θα βρεθούν στις Βρυξέλες είναι οι παρακάτω:

Lionel Bosco, Khalid Boukichou, Maxime De Zeeuw, Maxime Gaudoux, Pierre Antoine Gillet, Axel Hervelle, Ioann Iarochevitch, Emmanuel Lecomte, Niels Marnegrave, Wen Mukubu, Jean-Marc Mwema, Jean Salumu, Loic Schwartz, Quentin Serron, Jonathan Tabu, Kevin Tumba, Sam Van Rossom.

About Γιάννης Παραπονιάρης

Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1993, «μυήθηκε» στον αθλητισμό το καλοκαίρι του 1997. Δοκίμασε την τύχη του σε πολλά σπορ, ώσπου τον Σεπτέμβρη του 2002 αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με το μπάσκετ. Από το παρκέ, μεταπήδησε στο «γήπεδο» της αθλητικής ενημέρωσης, απ’ όπου προσπαθεί να μεταδώσει την… τρέλα του για το άθλημα και στον κόσμο.

Δείτε επίσης

Η προϊστορία κόντρα σε ομάδες του Βελγίου

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Γκενγκ από το Βέλγιο για τα προκριματικά του Europa League ...