Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Χρυσό ο Ολυμπιακός!

Χρυσό ο Ολυμπιακός!

ολυ

Την 1η θέση στα Marketing Awards κατέκτησε ο Ολυμπιακός για πρώτη φορά στην ιστορία του! Μια σημαντική διάκριση που πιστώνεται η διεύθυνση επικοινωνίας της ΚΑΕ. Οι Πειραιώτες βραβεύτηκαν μεταξύ άλλων και για τη δημιουργία και τη λειτουργία του επίσημου καναλιού της ομάδας στο YouTube.

Το Χρυσό Βραβείο στο marketing κατάκτησε η ΚΑΕ Ολυμπιακός για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Μετά την δεύτερη και τρίτη θέση τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η ΚΑΕ Ολυμπιακός έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που κατακτά αυτή την διάκριση.

Η αξιολόγηση έγινε από όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στην Ευρωλίγκα και το Eurocup και αποτελεί μια καθολική αναγνώριση του καλύτερου προγράμματος marketing στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ο Εμπορικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός κ Νίκος Λεπενιώτης δήλωσε: “Συγχαρητήρια σε όλους, πρόκειται για μια πολύ μεγάλη επιτυχία. Τα 4 τελευταία χρόνια το πρόγραμμα marketing του Ολυμπιακού βρίσκεται σταθερά στα 3 κορυφαία της Euroleague. Φέτος η εκπληκτική χρονιά που είχαμε αγωνιστικά συνδυάστηκε με αυτό το βραβείο το οποίο ουσιαστικά επιβραβεύει την συνολική προσπάθειά μας στον τομέα του marketing, της εμπορικής ανάπτυξης και της επικοινωνίας τα τελευταία χρόνια. Ταυτόχρονα, μας γεμίζει ευθύνες για την ακόμα μεγαλύτερη προσπάθειά μας και την ανάδειξη του Ολυμπιακού σε σύγχρονο αθλητικό οργανισμό και ευρωπαϊκό πρωταγωνιστή σε όλους τους τομείς”.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για το πρώτο ανάλογο βραβείο ελληνικής αθλητικής ομάδας σε ευρωπαϊκό διαγωνισμό σε όλα τα αθλήματα.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...