Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Χρυσός: “Προετοιμαζόμασταν όλο τον χειμώνα για αυτόν τον αγώνα”

Χρυσός: “Προετοιμαζόμασταν όλο τον χειμώνα για αυτόν τον αγώνα”

xrysos
Ο Νίκος Χρυσός

Ο προπονητής του τμήματος ιστιοπλοΐας του Ολυμπιακού, Νίκος Χρυσός, μίλησε για την προσπάθεια του συλλόγου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Αίγιο.

Η προετοιμασία της αγωνιστικής ομάδας ιστιοπλοΐας του Ολυμπιακού ενόψει της συμμετοχής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατηγορίας laser 4.7 που θα διεξαχθεί στο Αίγιο από τις 24 μέχρι τις 26 Αυγούστου, ολοκληρώθηκε την Πέμπτη. Την Παρασκευή και το Σάββατο οι τέσσερις αθλητές του Θρύλου (Δαμιανός Μπαρουξής, Δικαιός Κερκουλάς, Νεφέλη Κυριακού και Βιολέτα Αθανασίου) θα ξεκουραστούν και την Κυριακή θα αναχωρήσουν με προορισμό το Αίγιο.

Ο προπονητής του τμήματος, Νίκος Χρυσός, με δηλώσεις του στο επίσημο site του Ολυμπιακού (www.osfp.gr) αναφέρθηκε στους στόχους ενόψει της συμμετοχής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τονίζοντας αρχικά τα εξής:

“Οι αθλητές μας είναι μικροί σε σχέση με την κατηγορία και τους υπόλοιπους αθλητές (2000 ο πιο μεγάλος δικός μας αθλητής και το ανώτερο όριο είναι για αθλητές γεννηθέντες μέχρι και 1998 να μπορούν να λάβουν μέρος). Στόχος της ομάδας, στην κατηγορία των Παίδων (μικρή κατηγορία) είναι να διακριθούμε στην πρώτη 3αδα και στην κατηγορία των Εφήβων (μεγάλη κατηγορία) να μπορέσουμε να μπούμε στην πρώτη 10αδα. Στόχο φυσικά αποτελεί η διάκριση και μια από τις 3 πρώτες θέσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανάμεσα σε πάνω από 90 αθλητές από όλη την Ελλάδα. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι οι αθλητές μας βρίσκονται μέσα στους 4 πρώτους του συνόλου θα λάβουν μέρος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα (31-6/9/2015) που θα διεξαχθεί στη Σερβία. Στην κατηγορία των κοριτσιών είναι πιο δύσκολα τα πράγματα καθώς έχουμε λιγότερες εμπειρίες και πάμε για το καλύτερο δυνατό”.

Στη συνέχεια ο κόουτς του Ολυμπιακού πρόσθεσε τα εξής: “Η ομάδα προετοιμαζόταν όλο τον χειμώνα για τον αγώνα αυτό και βρισκόμαστε στο κατάλληλο επίπεδο για να αντιμετωπίσουμε ισάξια τους υπόλοιπους αθλητές της κατηγορίας μας. Δεν γνωρίζουμε το μέρος που θα αγωνιστούμε για αυτό θα πάμε δυο μέρες πριν για να μπορέσουμε να ανακαλύψουμε τα «μυστικά» της περιοχής. Οι αγώνες ξεκινούν 24 Αυγούστου και ολοκληρώνονται στις 26 με την σειρά των αγώνων να έχει ως εξής: συνολικά 9 κούρσες μέσα από τις οποίες θα αναδειχθεί ο Πανελλήνιος Πρωταθλητής και φυσικά εύχομαι να είναι ένας από τους δικούς μας αθλητές”.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

No Euroleague team? No problem!

Για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης απ’ όταν έχουν θεσπιστεί οι δύο πεντάδες των ...