Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Χουσίγιος γιατί;

Χουσίγιος γιατί;

Ομολογώ ότι η επιλογή Χουσίγιος μου προκάλεσε έκπληξη όπως και στο σύνολο του ερυθρόλευκου κόσμου. Μια κίνηση σε μια θέση που προσωπικά δεν περίμενα καθόσον υποψήφιοι υπήρχαν και μάλιστα ισχυροί. Τόσο ο Μοδέστο, όσο και ο Ντάρκο, φάνταζαν ως οι “ιδανικοί” αντικαταστάτες του αποχωρούντος για τον ΑΠΟΕΛ Χουάνχο Λορένθο. Ωστόσο η διοίκηση διάλεξε έναν έμπειρο αργεντινό με έντοντες γνώσεις της ευρωπαϊκής πραγματικότητας και ιδιαίτερα της ισπανικής λίγκας, του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο.

Ο Χουσίγιος φαίνεται να αποκτά αυξημένες αρμοδιότητες περισσότερο απ’ ότι φανερώνει ο τίτλος του, τουλάχιστον όπως μας είχε συνηθίσει ο Ολυμπιακός. Δεδομένης της “μετακίνησης” Βρέντζου στη Νότιγχαμ, ο νέος τεχνικός δντης των Πειραιωτών θα αναλάβει να “τρέξει” το ποδοσφαιρικό τμήμα σε καίριες δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένης και της επιλογής του επόμενου προπονητή. Σκάουτιγκ και διαπραγματεύσεις σε ποδοσφαιριστές, είναι κάποιες εξ αυτών.

Η επιλογή Χουσίγιος στα δικά μου μάτια δείχνει πως ο επόμενος προπονητής θα είναι ισπανόφωνος. Φανερώνει και προσδοκίες. Ο Μαρινάκης επιλέγει έναν έμπειρο στο χώρο και με γνώσεις ειδικές άνθρωπο, να συμβάλει στο οικοδόμημα του συλλόγου, κάτι που μόνο θετικά μπορώ να το αντιληφθώ. Προφανώς λοιπόν η συμφωνία δεν υλοποιήθηκε σήμερα, άρα υπάρχει και αναζήτηση από μέρους του του επόμενου τεχνικού πως ίσως η τοποθέτηση του αργεντίνου να παίξει το ρόλο της.

Αναμονή λοιπόν καθώς επίκειται έντονο σαββατοκύριακο και δεν αποκλείονται ανακοινώσεις ακόμα και εντός της ημέρας.

About Βαλάντης Σιδέρης

Αναποφάσιστος ανάμεσα στις δύο μεγάλες του αγάπες. Ποδόσφαιρο ή μπάσκετ; Ερασιτέχνης αθλητής και στα δύο σπορ, απόφοιτος σχολής διαιτησίας και σχολής προπονητών. Αρχισυντάκτης ενός πολύ όμορφου ταξιδιού από το καλοκαίρι του 2012 μέχρι το 2015, του RedCampeon.gr. Ραδιοφωνικός παραγωγός στον Redonair για μία σεζόν. Πλέον διευθυντής του kokkina.gr με περισσότερη εμπειρία και υπομονή.

Δείτε επίσης

Στον Ολυμπιακό ο Αρμάντο Μάριο Χουσίγιος!

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αργεντινό Αρμάντο Μάριο Χουσίγιος ...