Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Φορτούνης: “Νιώθω μεγάλη αυτοπεποίθηση”

Φορτούνης: “Νιώθω μεγάλη αυτοπεποίθηση”

Τι είπε ο Φορτούνης για το εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο που δείχνει στην καλοκαιρινή προετοιμασία
Χαμηλούς τόνους κρατάει ο Κώστας Φορτούνης

Ο Κώστας Φορτούνης παραμένει ταπεινός και τονίζει πως η εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Μάρκο Σίλβα έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην αγωνιστική του άνοδο.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός μίλησε από το Έρμελο της Ολλανδίας για την εξέλιξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας του Ολυμπιακού, ενώ τόνισε πως νιώθει μεγάλη αυτοπεποίθηση και σε αυτό έχει παίξει ρόλο η εμπιστοσύνη του προπονητή της ομάδας προς το πρόσωπό του, Μάρκο Σίλβα.

Συμφωνείς με την άποψη ότι δεν πρέπει να σηκώνουμε τον πήχη ακόμα γιατί είναι νωρίς;

“Εννοείται κανένα φιλικό προετοιμασίας δεν δίνει κάτι. Δεν σημαίνει ότι επειδή παίξαμε καλά πρέπει να σταματήσουμε εδώ. Κάναμε αυτά που μας ζήτησε ο προπονητής. Κοιτάμε μπροστά, θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές προπονήσεις που κάνουμε και να κάνουμε ακόμα καλύτερα πράγματα στο γήπεδο”.

Το θέμα, όμως Κώστα είναι εσύ που την πας την δουλειά;

“Εγώ αυτή τη στιγμή, είμαι καλά, κάνω καλή προετοιμασία. Νιώθω μεγάλη αυτοπεποίθηση, διότι μου δείχνει μεγάλη εμπιστοσύνη ο προπονητής και το επιτελείο του και θέλω να συνεχίσω έτσι και ακόμα καλύτερα”.

Έχει διαφορές ο φετινός Ολυμπιακός από τον περσινό; Είναι άλλος ο τρόπος παιχνιδιού;

“Ο καινούριος προπονητής θέλει να παίζουμε συνεχώς από τα πλάγια, θέλει να πρεσάρουμε πολύ. Πιστεύω ότι είμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο το κάναμε πολλές φορές αυτό. Όπως είπα και πριν η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερ”.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Τι κάνει και τι Δεν κάνει ο Πετρούσεφ: Player Analysis – Scouting report

Ο Πετρούσεφ ίσως γίνει μετά τον Λο, η σπουδαιότερη προσθήκη εντός της σεζόν, φτάνει να ...