Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Φορτούνης: “Θα έρθουν και οι αυτοματισμοί”

Φορτούνης: “Θα έρθουν και οι αυτοματισμοί”

Τι δήλωσε ο Κώστας Φορτούνης μετά το ματς με τον Πανιώνιο
Απίστευτης ομορφιάς το γκολ του Κώστα Φορτούνη

Ο Κώστας Φορτούνης μίλησε για τη νικηφόρα πρεμιέρα του Ολυμπιακού στη Super League και το υπέροχο γκολ που σημείωσε κόντρα στον Πανιώνιο στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

“Ήταν το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος, όλα τα πρώτα ματς κρύβουν παγίδες. Είδαμε στην αρχή πως δυσκολευτήκαμε να διασπάσουμε την άμυνα του Πανιωνίου. Παρόλα αυτά είχαμε καλή κυκλοφορία, είχαμε υπομονή. Αυτό που μας ζητάει ο προπονητής μας. Σκοράραμε και πετύχαμε μια πάρα πολύ καλή νίκη και ευχαριστήσαμε και τον κόσμο. Αυτό δουλέψαμε σε όλη την προετοιμασία. Αυτό μας ζητάει ο προπονητής. Να έχουμε την κατοχή στο παιχνίδι και να έχουμε υπομονή στον τρόπο που αγωνιζόμαστε. Αυτό το ποδόσφαιρο ξέρουμε να παίζουμε. Όλες οι ομάδες που έρχονται εδώ κλείνονται πίσω. Εμείς πρέπει να διασπάσουμε την άμυνα τους. Όταν το κάνουμε αυτό, τα πράγματα μετά γίνονται πιο εύκολα για εμάς” δήλωσε αρχικά ο Κώστας Φορτούνης στην κάμερα της Nova.

Θες να μας περιγράψεις το γκολ που πέτυχες;

“Έκανε μια πάρα πολύ καλή προσπάθεια ο Τζίμι Ντουρμάζ, το ξέρω ότι έχει πάρα πολύ καλό πόδι και ότι θα έβγαζε αυτή τη σέντρα. Πήρα καλό κοντρόλ μπροστά και πλάσαρα πάρα πολύ καλά”.

Κάποιο νέο στοιχείο που θέλει ο νέος σας προπονητής, Μάρκο Σίλβα, να εντάξει στο τρόπο παιχνιδιού;

“Σίγουρα ο κάθε προπονητής έχει τα δικά του στοιχεία που θέλει να περάσει στην ομάδα. Όπως είδαμε σήμερα, ο Ολυμπιακός έπαιξε παιχνίδι από τα πλάγια. Ο Πανιώνιος δεν μας άφησε να παίξουμε από το κέντρο, ήταν πάρα πολύ καλά κλεισμένοι. Ο προπονητής μας λέει να πιέσουμε ψηλά και αυτό κάνουμε και αν είδατε σήμερα κλέψαμε αρκετές μπάλες, καταφέρνοντας να παίρνουμε κατευθείαν την μπάλα”.

Για τις πολλές πάσες μέχρι να φτάσουν στο γκολ:

“Είμαστε μια ομάδα που μέσω της κυκλοφορίας θέλουμε να βγάλουμε φάσεις. Ψάχνουμε τις καλύτερες λύσεις και μερικές φορές δεν μας βγαίνει. Είναι ακόμα νωρίς, έχουν έρθει αρκετοί παίκτες, αλλά θα έρθουν και οι αυτοματισμοί. Και αυτό θα γίνει μέσα από την δουλειά στις προπονήσεις. Έχουν έρθει πολλοί καινούργιοι παίκτες όπως είπα. Πρέπει να μπουν στο κλίμα. Γιατί είναι τελείως διαφορετικά τα φιλικά από τα παιχνίδια του πρωταθλήματος”.

Για την εθνική ομάδα:

“Με ενδιαφέρει η εθνική. Θέλω εγώ, όπως και όλοι οι παίκτες, να πάμε ακόμα καλύτερα γιατί είμαστε σε δύσκολη θέση. Πρέπει να αλλάξουμε το κλίμα και αυτό θα γίνει μέσα από δουλειά και υπομονή”.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Τα θέλω του Μεντιλίμπαρ έγιναν πράξη!

Με μια ιστορική μεταμόρφωση που δημιουργεί νέες προκλήσεις, ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει το ρόστερ του για ...

Βρείτε μας στο Twitter