Αρχική / ΑΚΑΔΗΜΙΑ / Φινάλε για τη Σχολή Μυτιλήνης 

Φινάλε για τη Σχολή Μυτιλήνης 

Η γιορτή της παλαιότερης Σχολής του Δικτύου. 

Με μια ωραία οικογενειακή γιορτή που “φιλοξενήθηκε” στις εγκαταστάσεις της παραλίας Μόριας, ολοκληρώθηκε προ ημερών η φετινή χρονιά για την Σχολή του Ολυμπιακού στην Μυτιλήνη.

Ο επικεφαλής της Σχολής κ. Βαγγέλης Σπανός μαζί με τους συνεργάτες του υποδέχτηκαν τα παιδιά αλλά και τους γονείς και τους ευχαρίστησαν για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην Σχολή η οποία μέσα στο 2016 θα κλείσει 16 χρόνια ζωής και είναι η πιο αρχαία στο Δίκτυο.

Στην διάρκεια της τελετής λήξης διαβάστηκαν οι χαιρετισμοί του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ κ. Γιώργο Παύλου και του Διευθυντή Σχολών κ. Βασίλη Νάνου ενώ μοιράστηκαν σ’ όλα τα παιδιά και τα αναμνηστικά διπλώματα της Διεύθυνσης Ακαδημίας Ολυμπιακού.

Η Σχολή συμμετείχε με δυο προπονητές στο Summer Camp της ΠΑΕ Ολυμπιακός ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως τιμήθηκε στην αρχή της σεζόν από τον Ολυμπιακό για τα 15 χρόνια παρουσίας της στο Δίκτυο.

Από την Σχολή Μυτιλήνης ξεκίνησε το ποδόσφαιρο και ο αμυντικός του Ολυμπιακού Πραξιτέλης Βούρος, ο οποίος είναι το καμάρι του νησιού, και το πρότυπο όλων των παιδιών της Σχολής.

mty 3

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Γιορτές στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Προμηθέα Πατρών στο ΣΕΦ, στις 26/12, μια ημέρα μετά τα Χριστούγεννα, ...