Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Φάνης Χριστοδούλου: “Είχα συμφωνήσει με Ολυμπιακό, αλλά…”

Φάνης Χριστοδούλου: “Είχα συμφωνήσει με Ολυμπιακό, αλλά…”

Fanis

Καλεσμένος στην εκπομπή «Pick ΄n Roll» του OTE TV, ήταν ένας από τους κορυφαίους παίκτες του ελληνικού μπάσκετ, Φάνης Χριστοδούλου. Ο “Φάνης” όπως απλά τον αποκαλούσαν όλοι τότε, είπε πολλά και διάφορα μεταξύ των οποίων και την πρόταση του Ολυμπιακού που ποτέ δεν αποδέχθηκε, καθώς και το όνειρο του ΝΒΑ που ποτέ δε κυνήγησε.

 

Ειδικότερα:

Για την επιλογή που έκανε να μην πάει στις ΗΠΑ: «Έκανα πάρα πολλά λάθη. Δεν πήγα στην Αμερική, ενώ μου είχαν στείλει συμβόλαιο. Δεν τους το υπέγραψα. Το έχω, το κοιτάω και λέω τι λάθη έχω κάνει. Δεν με βοήθησαν και από την Ελλάδα να φύγω. Δεν ήξερα και καλά αγγλικά. Έκανα πολλές λανθασμένες κινήσεις στην καριέρα μου. Ήταν μεγάλο λάθος που δεν έκανα αυτό το άλμα. Το φοβήθηκα. Ήμουν… κολλημένος με την οικογένεια. Αυτά όμως, τα βλέπεις αργότερα».

Για τον Ολυμπιακό και τον Ιωαννίδη: «Είχα συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, αλλά έμεινε στην συμφωνία. Είπα στον κ. Κόκκαλη ότι θέλω να πάω στον Ολυμπιακό. Είχα συμφωνήσει από τον Μάιο, αλλά μέχρι την τελευταία μέρα του Αυγούστου, δεν με πήρε κανένας τηλέφωνο και έμεινα στον Πανιώνιο. Σίγουρα θα είχε πάρει και ο Ιωαννίδης κανένα Ευρωπαϊκό αν είχα πάει στον Ολυμπιακό. Τσιγάρα καπνίζαμε. Δεν ήμασταν τίποτα χασικλήδες. Από την στιγμή που είσαι εντάξει στο γήπεδο, τι σημασία έχει αν καβαλάς μηχανή ή το ένα ή το άλλο…».

About Βαλάντης Σιδέρης

Γράφω από το 2011 και συνεχίζω. Αναποφάσιστος ανάμεσα στις δύο μεγάλες μου αγάπες. Ποδόσφαιρο ή μπάσκετ; Και τα δύο! Αγαπώ τον Ολυμπιακό και την Euroleague. Ερασιτέχνης αθλητής στα νιάτα μου. Πατέρας τριών παιδιών

Βρείτε μας στο Twitter