Αρχική / ΑΚΑΔΗΜΙΑ / Τρεις προπονητές του Ολυμπιακού στη σχολή UEFA Pro

Τρεις προπονητές του Ολυμπιακού στη σχολή UEFA Pro

Τριπλή εκπροσώπηση στη Σχολή UEFA Pro
Σημαντικό επίτευγμα και διάκριση!

Οι προπονητές της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, Γιώργος Κοκολάκης, Τάσος Θέος και Φώτης Παπαπαναγής, αρίστευσαν στη Σχολή της Ρόδου και τιμήθηκαν από την ΕΠΣ Δωδεκανήσου.

Τριπλή ήταν η εκπροσώπηση του Ολυμπιακού στην 5η Σχολή του UEFA Pro που φιλοξενήθηκε τις τελευταίες δύο εβδομάδες στη Ρόδο.

Ο σκάουτερ της ερυθρόλευκης Ακαδημίας κ. Γιώργος Κοκολάκης και οι προπονητές κ.κ Τάσος Θέος και Φώτης Παπαπαναγής συμμετείχαν στη Σχολή και αρίστευσαν!

Με την ολοκλήρωση των εργασιών της Σχολής οι προπονητές του Ολυμπιακού μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους τους τιμήθηκαν σε ειδική εκδήλωση από την ΕΠΣ Δωδεκανήσου.

Ο Ολυμπιακός φροντίζει συνεχώς για την αναβάθμιση των προπονητών του προκειμένου εκείνοι να συμβάλουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην ποδοσφαιρική ανάπτυξη των μελών της Ακαδημίας που έχει ως απώτερο στόχο την δημιουργία παικτών υψηλών προδιαγραφών.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Διπλή επίσκεψη στη Σχολή στο Ξυλόκαστρο

Ο προπονητής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, Φώτης Παπαπαναγής, μαζί με τον σκάουτερ Γιώργο Κοκολάκη επισκέφτηκαν ...

Βρείτε μας στο Twitter