Αρχική / ΑΚΑΔΗΜΙΑ / “Τρέχει” το Chicago Summer Camp

“Τρέχει” το Chicago Summer Camp

Συνεχίζεται η δουλειά για το Chicago Summer Camp
Έγινε μίτινγκ το πρωί της Τετάρτης (8/7) στο Ρέντη

Μίτινγκ για το Summer Camp της Σχολής Σικάγο που θα πραγματοποιηθεί από τις 27 έως τις 31 Ιουλίου στο Σικάγο έγινε το πρωί της Τετάρτης (8/7) στο Ρέντη.

Ο επικεφαλής προπονητής της Σχολής κ. Νίκος Μιρτσέκης μίλησε με τον Διευθυντή του Δικτύου Σχολών κ. Βασίλη Νάνο και τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας κ. Θόδωρο Ελευθεριάδη για την οργάνωση του “Chicago Summer Camp” και έβγαλαν το πλήρες πρόγραμμα.

Από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού δόθηκε μεγάλη βάση στο πρόγραμμα των προπονήσεων στο Camp το οποίο θα είναι το πρόγραμμα που ακολούθησαν την περασμένη αγωνιστική περίοδο οι ομάδες της Ακαδημίας φυσικά με τις απαραίτητες παραλλαγές.

Στο Σικάγο θα ταξιδέψουν για να εκπροσωπήσουν τον Ολυμπιακό στο Camp ο Διευθυντής του Δικτύου Σχολών κ. Βασίλης Νάνος και οι προπονητές της Ακαδημίας κ.κ Τάσος Πάντος και Φώτης Παπαπαναγής.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Το παρασκήνιο με Μπραζντέικις και τα ερωτηματικά που θέλουν απαντήσεις!

Χθες σας έγραψα ένα γενικό άρθρο για την offseason του Ολυμπιακού με μικρή αναφορά στο ...