Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / «Το παν είναι να παίξουμε καλή άμυνα»

«Το παν είναι να παίξουμε καλή άμυνα»

Ο Ολυμπιακός για να μπορέσει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Βαλένθια, θα πρέπει να παίξει καλή άμυνα, σύμφωνα με τον Κάιλ Ουίλτζερ. 

«Πρέπει να βελτιωθούμε ως ομάδα. Κάθε μέρα κάνουμε προπόνηση για να γινόμαστε καλύτεροι και θέλουμε να το δείξουμε κόντρα στη Βαλένθια». Είπε αρχικά ο Καναδός.

Για το παιχνίδι με την Βαλένθια: «Πρέπει να είμαστε σκληροί στην άμυνα και να τους σταματήσουμε. Πρέπει να τους βγάλουμε από το ρυθμό τους και παράλληλα να βρούμε ρυθμό στην επίθεση. Το παν όμως είναι να παίξουμε καλή άμυνα».

Για το πλεονέκτημα έδρας στην Ευρωλίγκα: «Αν κερδίσουμε τα εντός έδρας παιχνίδια τότε σε μεγάλο ποσοστό θα έχουμε το πλεονέκτημα έδρας, αλλά εμείς δεν το κοιτάμε αυτό. Θέλουμε να δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και δεν κοιτάμε αν θα κερδίσουμε τα πέντε εντός και τα τρία εκτός».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Πείτε την αλήθεια, γουστάρετε Μουρίνιο!

Τουλάχιστον 70 μηνύματα έχουμε λάβει αναφορικά με το νέο όνομα που ακούστηκε για τον πάγκο ...