Αρχική / ΑΚΑΔΗΜΙΑ / Το παλιό αίμα στη νέα εποχή

Το παλιό αίμα στη νέα εποχή

oly
Ο Ολυμπιακός ξέρει να τιμά τους ανθρώπους που έχουν προσφέρει στην ομάδα

Ο Ολυμπιακός εδώ και χρόνια έχει επενδύσει στο κομμάτι της Ακαδημίας του σε παλαιούς ποδοσφαιριστές της ομάδας, κερδίζοντας διπλά από αυτό!

Οι παλαίμαχοι ποδοαφαιριστές που έχουν γίνει πλέον προπονητές εκτός από τις ποδοσφαιρικές τους γνώσεις μεταφέρουν και στα παιδιά που θέλουν να σταδιοδρομήσουν στον Ολυμπιακό πόσες απαιτήσεις έχει αυτή η ομάδα η οποία είναι “καταδιασμένη” να πρωταγωνιστεί.

Στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού Γενικός Αρχηγός είναι η παλιά μεγάλη δόξα της ομάδας, ο Τάσος Μητρόπουλος, ο οποίος με την εμπειρία του δίνει τις κατάλληλες συμβουλές σε όλους!

oly2
Ο Γιώργος Βαΐτσης μαζί με τους Δημήτρη Μαυρογενίδη και Τάσο Μητρόπουλο

Ο προπονητής της Κ-20, ο Βασίλης Βούζας ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην Ακαδημία του Ολυμπιακού, ενώ ο γυμναστής της ομάδας Θανάσης Ρωσίδης έχει αγωνιστεί στον Ολυμπιακό. Επικεφαλής των προπονητών τερματοφυλάκων είναι ο Φώτης Στρακόσια που έχει υπερασπιστεί με επιτυχία την εστία του Ολυμπιακού.

Στην Κ-17 προπονητής είναι ο Δημήτρης Μαυρογενίδης, παλιά μεγάλη δόξα της ομάδας, ενώ προπονητής της Ακαδημίας είναι και ο Τάσος Πάντος.

oly1
Δημήτρης Μαυρογενίδης και Φώτης Στρακόσια

Επίσης, στην Ακαδημία και στο τμήμα σκάουτιγκ είναι δυο παλαιοί παίκτες που πρόσφεραν για πολλά χρόνια σε υψηλό επίπεδο και είναι ο Γιώργος Κοκολάκης και ο Γιώργος Αμανατίδης.

Ο Ολυμπιακός “εκμεταλλεύεται” τις παλιές του δόξες για να φτιάξει τη νέα γεννιά ποδοσφαιριστών του!

 

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Αν θες Σάσα περίμενε ή πάρε κάποιον καλό τώρα!

Ο χειρισμός του Ολυμπιακού αναφορικά με τον Σάσα Βεζένκοφ και η γενικότερη ενίσχυση της ομάδας ...

Βρείτε μας στο Twitter