Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Το ευχαριστήριο μήνυμα του Ισίδωρου Μπινίκου

Το ευχαριστήριο μήνυμα του Ισίδωρου Μπινίκου

Το ευχαριστώ του Μπινίκου
Στα δεξιά της φωτογραφίας ο Ισίδωρος Μπινίκος

Tην ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσοι του συμπαραστάθηκαν μετά το τροχαίο συμβάν στο οποίο ενεπλάκη, αισθάνθηκε ο Ισίδωρος Μπινίκος.

Ο Ισίδωρος Μπινίκος προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση στο επίσημο site του Ολυμπιακού (www.osfp.gr):

“Από την ημέρα που πήρα εξιτήριο, οι γιατροί εξακολουθούν να παρακολουθούν την πορεία της αποκατάστασής μου. Σίγουρα είμαι σε καλύτερη κατάσταση αλλά χρειάζεται χρόνος και υπομονή για να επανέλθω απόλυτα. Χάρη στη βοήθεια του Ολυμπιακού που ήταν άψογη και τη φροντίδα της επιστημονικής ομάδας του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, μπόρεσα να αντεπεξέλθω. Χωρίς αυτή την βοήθεια τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο δύσκολα για εμένα. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον πρόεδρο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. κ. Μιχάλη Κουντούρη και την την Γενική Διευθύντρια, κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη για τις άμεσες ενέργειές τους, την συμπαράσταση που μου παρείχαν και τον διακανονισμό της νοσηλείας μου. Καθώς επίσης και την νοσηλευτική ομάδα του 7ου Β’ τομέα του Ιατρικού Κέντρου, όπου νοσηλευόμουν για 17 μέρες. Ευχαριστώ όλους τους γνωστούς, συνεργάτες και φίλους για τη συμπαράσταση”.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Σιδερένιος Ισίδωρε!

Mετά από 17 ημέρες νοσηλείας στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, ο Ισίδωρος Μπινίκος πήρε εξιτήριο τη ...