Αρχική / ΑΚΑΔΗΜΙΑ / Το διπλό σεμινάριο στη Σχολή της Βάρης

Το διπλό σεμινάριο στη Σχολή της Βάρης

oly1

Τεράστια ήταν η ανταπόκριση των γονέων στο 1ο σεμινάριο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου που φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (23/9) στη Σχολή Βάρης. Οι γονείς άκουσαν και ρώτησαν τους ειδικούς για τα θέματα της Ψυχολογίας και της Διατροφής.

Με απόλυτη επιτυχία στέφτηκε το 1ο Σεμινάριο Αθλητικής Ψυχολογίας και Διατροφής για τη σεζον 2015-16 το οποίο φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (23/9) στην εγκατάσταση της Σχολής Βάρης.

Η Διεύθυνση Ακαδημίας του Ολυμπιακού συνεχίζει και φέτος τα Επιστημονικά Σεμινάρια στις Σχολές του Δικτύου προσφέροντας έτσι την δυνατότητα στους γονείς να ενημερωθούν εμπεριστατωμένα για τα δύο βασικά θέματα της Ψυχολογίας και της Διατροφής.

Στη Σχολή Βάρης σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 80 γονείς οι οποίοι παρακολούθησαν τον Αθλητικό Ψυχολόγο κ. Γιάννη Ζαρώτη και την Διατροφολόγο κα Διονυσία Αργυροπούλου να τους αναλύουν θέματα που άπτονται της συμπεριφοράς και των διατροφικών συνηθειών των παιδιών.

oly2

Οι γονείς έδειξαν τεράστιο ενδιαφέρον για τα θέματα που αναλύθηκαν και “βομβάρδισαν” με δεκάδες ερωτήσεις τους δύο επιστήμονες. Την έναρξη του Σεμιναρίου πραγματοποίησε ο Επικεφαλής της Σχολής κ. Γιώργος Αγγελάκης ο οποίος ευχαρίστησε την ΠΑΕ Ολυμπιακός για την υποστήριξη που παρέχει στη Σχολή σε όλους τους τομείς, καλώντας παράλληλα τους γονείς να κρατούν και σημειώσεις!

Το “παρών” έδωσε και ο Επικεφαλής του Δικτύου Σχολών κ. Βασίλης Νάνος που εξήγησε στους γονείς τις κινήσεις του Ολυμπιακού για την συνεχή αναβάμθιση των υπηρεσιών προς αυτούς και τα παιδιά.

oly3

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Δίδαξε τα μυστικά της άμυνας ο Σφαιρόπουλος! (pics)

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, ανέλαβε -για μία ακόμη φορά- «χρέη» καθηγητή και δίδαξε ...