Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Το… γραφικόμετρο δεν έχει όριο!

Το… γραφικόμετρο δεν έχει όριο!

ÓÁÂÂÉÄÇÓ ÁËÁÖÏÕÆÏÓ ÐÁÏÊ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ (ÔÅËÉÊÏÓ ÊÕÐÅËËÏÕ 2013-2014)  PAOK - PANATHINAIKOS (CUP FINAL 2013-2014)

H πράσινη γραφικότητα και παράνοια της αρμάδας του Αλαφούζου λίγες μέρες πριν το ντέρμπι της Λεωφόρου έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Έχουν λυσσάξει τα παπαγαλάκια της κάθαρσης του ποδοσφαίρου σχετικά με το αίτημα να οριστεί ξένος ρέφερι ώστε να διευθύνει την αναμέτρηση.

Η ΕΠΟ προφανώς και λογικότατα να απέρριψε αυτό το τραγελαφικό αίτημα, καθώς δεν προβλέπεται από πουθενά μια τέτοια παρέκκλιση από τους κανονισμούς. Οι άνθρωποι της ομάδας του λαχανόκηπου στο Κορωπί ξέρουν τι τους περιμένει στο ντέρμπι και γι’αυτό κάνουν τα πάντα ώστε να στρέψουν αλλού το ενδιαφέρον και βρουν δικαιολογίες μετά από το πιθανό στραπάτσο. Γνωρίζουν και οι ίδιοι την χαοτική διαφορά τους με τον φετινό Ολυμπιακό που σαρώνει τα πάντα στο διάβα του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Μπορεί η ΕΠΟ να μην δέχτηκε το αίτημα για τον ξένο διαιτητή, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται η πιθανότητα να διευθύνει την αναμέτρηση ο κ.Θωμαϊδης και όλο το πάνελ του γνωστού “τηλεδικαστηρίου”. Ενώ έχει ζητηθεί από την πράσινη ΠΑΕ να τοποθετηθούν ελεύθεροι σκοπευτές διάσπαρτοι στη Λεωφόρο ώστε να σημαδεύουν τον Ιντέγε κάθε φορά που θα πλησιάζει την περιοχή του Παναθηναϊκού και να αποτρέψουν κάποια πιθανή σκευωρία από την εγκληματική οργάνωση των ball boys.

Βέβαια, την αναμέτρηση θα μπορούσε να σφυρίξει άνετα και ο νέος Γενικός Αρχηγός της Παε Παοκ κ. Τάσος Κάκος γνωστός και σαν Έλληνας Κολίνα! Αστεία πράγματα και γελοιότητες που αναμένεται να κορυφωθούν όσο πλησιάζει η ημερομηνία της 21ης Νοεμβρίου. Ας κοιτάξει ο καναλάρχης να μαζέψει τα καλόπαιδα της Θύρας 13 και να αποτρέψει σκηνές απείρου κάλλους όπως οι περσινές και ας σταματήσει να κυνηγάει φαντάσματα.

Ο Θρύλος είναι έτοιμος να σπάσει άλλο ένα ρεκόρ και να αλώσει το εξοχικού της Λεωφόρου.

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Επιστολή Ολυμπιακού στην ΕΠΟ με αιχμές για Αλαφούζο!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας προς την ΕΠΟ, με αφορμή τα όσα συμβαίνουν το ...

Βρείτε μας στο Twitter