Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Το γατάκι και η φυλακή του Σισέ!

Το γατάκι και η φυλακή του Σισέ!

 

melissanidis

O Σημαδεμένος επιστρέφει μέσα στον καύσωνα για να ασχοληθεί με δύο πολύ σημαντικά ζητήματα!

Όλοι περιμέναμε σήμερα με ανυπομονησία τον κ.Τίγρη να καταθέσει στην ΕΕΑ και σύμφωνα με τα φερέφωνα θα έκανε τρομερές αποκαλύψεις. Τελικά το μόνο που ακούσαμε ήταν κάποια νιαουρίσματα που δεν έπεισαν την επιτροπή, η οποία με ψήφους 4-3 έκανε δεκτή την καταγγελία του Ολυμπιακού και δεν πείστηκε ότι ο κ. Μελισσανίδης δεν έχει καμία σχέση με την ΑΕΚ.

Μάλιστα ο επώνυμος οπαδός των κιτρινόμαυρων επιτέθηκε στο μέλος της επιτροπής κ. Βαμβούκα Γεώργιο λέγοντας ότι έχει ανοιχτή γραμμή με τον Ολυμπιακό. Δεν χωνεύεται βλέπετε η ήττα εύκολα και θα ακολουθήσουν και άλλες. Πλέον μετά και από αυτή την απόφαση αναμένεται χρηματικό πρόστιμο για την Αεκ και μη δυνατότητα συμμετοχής στο κουπόνι του στοιχήματος.

Σε περίπτωση καταγγελίας στη Superleague, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος η Αεκ να μπλέξει σε ακόμα πιο σοβαρές περιπέτειες που μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και στον εκ νέου υποβιβασμό της, καθώς ο γιος του Τίγρη παρουσιάζεται στο μετοχολόγιο του ΟΠΑΠ. Άρχισαν να σημάνουν οι καμπάνες λοιπόν. δεν είναι βέβαια από την Αγιά Σοφιά αλλά από τη Δικαιοσύνη!

Πάμε τώρα στον παίχτη-σημαία-φούστα του Παναθηναϊκού. Ο κ. Σισέ παραχώρησε συνέντευξη sto insidefutbol.com και δήλωσε τα εξής: «Στην πραγματικότητα δεν μπορούσα να έρθω πίσω στην Ελλάδα. Είχαμε προβλήματα στη φορολογία, γιατί η ομάδα δεν είχε πληρώσει, όπως έπρεπε να κάνει. Άρα, οι φόροι είναι ο πραγματικός λόγος. Αν δεν υπήρχε αυτό το πρόβλημα, θα είχα επιστρέψει. Δεν ήθελα, όμως, να επιστρέψω στην Ελλάδα και να μπω φυλακή. Έτσι έχει το πράγμα».

Καταλάβατε; Φέρνουνε έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει συμφωνήσει να αμείβεται με 2εκ. Ευρώ ετησίως. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει κάθε χρόνο να καταβάλλονται  στην εφορία από το σωματείο άλλα 2εκ. Ευρώ. σύνολο 4εκ. Ευρώ δηλαδή. Ο ΠΑΟ δεν πλήρωνε την εφορία με αποτέλεσμα να χρησιμοποιεί αυτά τα χρήματα για άλλες μεταγραφές ή συμβόλαια και ο Σισέ να θεωρείται ο μεγαλοοφειλέτης και να κινδυνεύει με φυλάκιση, για αυτό το λόγο δεν μπορούσε να έρθει στην Ελλάδα καθώς θα συλλαμβάνονταν στο αεροδρόμιο.

Η εξυγίανση σε όλο της το μεγαλείο……

Τι έχουνε να πούνε για όλα αυτά οι κύριοι Ιβάν, Μελισανίδης και Αλαφούζος;;

Ο Ολυμπιακός είναι πάντα εκεί για οποιαδήποτε απάντηση, γιατί είναι ποδοσφαιρικό μοντέλο και όχι κατασκευαστική εταιρεία που κατασκευάζει εκκλησίες.

 

About freesniper

Ο ελεύθερος σκοπευτής γράφει όποτε θέλει, για ότι θέλει γιατί έτσι θέλει... Έχει πηγές ιαματικές και κοριούς εκεί που δεν το βάζει ο νους σου! Κυκλοφορεί και οπλοφορεί...

Δείτε επίσης

Η συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα Ναντ – Ολυμπιακός

Όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού Κάρλος Κορμπεράν και ο ποδοσφαιριστής Παπέ Αμπού Σισέ. 07.09.2022 ...