Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Τους διέλυσε η UEFA!

Τους διέλυσε η UEFA!

uefa

Εκδικάστηκε η προσφυγή του Παναθηναϊκού στο CAS, με τους ανθρώπους της UEFA να καυτηριάζουν τη στάση των πράσινων!

Την Παρασκευή (21/8) εκδικάστηκε στο CAS η προσφυγή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά της απόφασης της UEFA (σ.σ.: παρουσία ανθρώπων των δύο “αιωνίων” και της UEFA), σχετικά τα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Η απόφαση του CAS αναμένεται να βγει τη Δευτέρα (24/8), αλλά στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει ανησυχία για μη συμμετοχή της ομάδας στη φάση των ομίλων του Champions League.

Όπως τόνισαν οι διοικούντες τον Ολυμπιακό, κόλαφος ήταν για τον Παναθηναϊκό οι θέσεις των ανθρώπων της UEFA! Οι αξιωματούχοι της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας ξεκαθάρισαν πως ακόμα και εκείνοι, που είναι αδέκαστοι και πέραν τους δέοντος αυστηροί, δεν βρίσκουν το παραμικρό στοιχείο που θα μπορούσε να εμπλέξει τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, ή τον πειραϊκό σύλλογο γενικότερα σε κάτι.

Η αλήθεια είναι πως η UEFA διέλυσε τις πρακτικές του Παναθηναϊκού και καυτηρίασε τη στάση που έχουν τηρήσει οι πράσινοι. Μάλιστα, οι υπεύθυνοι της UEFA μίλησαν με ακραίες εκφράσεις για τη στάση του Παναθηναϊκού και ξεκαθάρισαν ότι δεν μπορεί να στεκόμαστε σε τόσο σοβαρές υποθέσεις σε ερμηνεία φάσεων από τον οποιονδήποτε.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Αν θες Σάσα περίμενε ή πάρε κάποιον καλό τώρα!

Ο χειρισμός του Ολυμπιακού αναφορικά με τον Σάσα Βεζένκοφ και η γενικότερη ενίσχυση της ομάδας ...

Βρείτε μας στο Twitter