Αρχική / ΑΚΑΔΗΜΙΑ / Τοπολιάτης: “Στόχος το επιθετικό ποδόσφαιρο”

Τοπολιάτης: “Στόχος το επιθετικό ποδόσφαιρο”

oly1

Ο προπονητής της Κ-15 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, Νίκος Τοπολιάτης, μίλησε για τους στόχους της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Με την ολοκλήρωση της προετοιμασίας της Κ-15 στα Χάνια του Πηλίου, ο νέος τεχνικός της ομάδας της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, Νίκος Τοπολιάτης, μίλησε στο olympiacos.org για τη φιλοσοφία, τις συνθήκες, αλλά και τους στόχους της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ποιο είναι το κύριο μέλημα ενός προπονητή της Ακαδημίας;

“Αρχικά θέλω να πω καλή χρονιά σε όλους και να είμαστε γεροί στην Ακαδημία του Ολυμπιακού έτσι ώστε να έχουμε ακόμη μία πολύ επιτυχημένη σ’ όλα τα επίπεδα σεζόν. Κύριο μέλημά μας είναι να χτίσουμε ένα καλό αγωνιστικό σύνολο. Να εκπαιδεύσουμε τα παιδιά έτσι ώστε να είναι έτοιμα να αντιμετωπίσουν όλες τις καταστάσεις”.

Ο στόχος της Κ-15 για αυτή την περίοδο είναι το καλό ποδόσφαιρο;

“Φυσικά και είναι και το καλό ποδόσφαιρο. Στόχος μας είναι η εκπαίδευση, αλλά και το Πρωτάθλημα Super League, αφού είμαστε στον Ολυμπιακό”.

Πολλά από τα παιδιά αυτά τα είχατε και την περασμένη περίοδο στην Κ-14. Έγιναν κάποιες προσθήκες. Πώς θα χαρακτηρίζατε φέτος το επίπεδο της ομάδας;

“Έχουμε παιδιά με πολύ καλή ποιότητα και διάθεση να δουλέψουν και να εξελιχθούν. Είναι μεγάλο κίνητρο για αυτά ότι είναι μέλη της Ακαδημίας του Ολυμπιακού. Μαζί με τον συνεργάτη μου, κ. Τάσο Πάντο, με τον οποίο έχουμε άψογη συνεργασία, θέλουμε να φτιάξουμε μία ομάδα, η οποία θα παίζει συνδυαστικά και έξυπνα και θα δώσουμε έμφαση στο επιθετικό ποδόσφαιρο, αφού αυτή είναι και η φιλοσοφία του Ολυμπιακού”.

Πόσο βοήθησε την ομάδα η προετοιμασία στο Πήλιο;

“Ήταν φανταστικό το περιβάλλον και οι συνθήκες. Δουλέψουμε σκληρά και ουσιαστικά. Εδώ μπαίνουν οι βάσεις για όλη τη χρονιά. Βλέπουμε ότι η Διεύθυνση της Ακαδημίας μας προσφέρει όλα εκείνα που χρειάζονται για να δουλέψει σωστά μία ομάδα και ακόμα περισσότερα”.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Συνεχίστε ότι κάνετε!

“Ο Σλούκας υπέγραψε στη Ρεάλ”, “Ο Λάρυ πάει απέναντι”, ο Σάσα το καλοκαίρι πάει Κινγκς” ...