Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Τον ξεμπρόστιασε ο Καμμένος!
https://www.youtube.com/watch?v=tQUUWgMWwiU&feature=share

Τον ξεμπρόστιασε ο Καμμένος!

Δριμύ κατηγορώ από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο προς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Απειλητικά sms, κόκες στη Μύκονο και νταβατζηλήκια:

«Ο κ. Παύλος Γιαννακόπουλος είναι από τους καλύτερους επιχειρηματίες της χώρας. Ο γιος του αποφάσισε να γίνει καναλάρχης. Άρχισε με το newsbomb. Μου έστελνε sms: “Ο Γιώργος θα μπει εξωκοινοβουλευτικός Υπουργός; Δεν πιστεύω να ξαναμπεί ο Κοντονής”. Μόλις έγιναν οι εκλογές, μου έστειλε άλλο sms. “Αν δεν σας γκρεμίσω μέχρι τα Χριστούγεννα να μη με λένε Γιαννακόπουλο”» είπε ο κ. Καμμένος.

«Θα πρέπει να μάθουν αυτοί οι κύριοι ότι οι εποχές που ο μπαμπάς τους έπαιρνε τηλέφωνο στο αστυνομικό τμήμα για να τους αφήσουν ελεύθερους, όταν τους έπιαναν με τις κόκες στην τσέπη στα πάρτι της Μυκόνου , τελείωσαν. Το νταβατζηλίκι τελείωσε. Κύριε Υπουργέ, βάλτε μια διάταξη ακόμα. Δεν μπορεί να είναι υποψήφιοι αγοραστές, άτομα καταδικασμένα ή που να διώκονται για συκοφαντική δυσφήμηση» πρόσθεσε.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

5 χρόνια απαγόρευση μεταγραφής και δυσφήμιση του αθλήματος!

Τον ασκό του Αιόλου άνοιξε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με τις αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό ...