Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Τι ισχύει με Ερνάνι και Ολυμπιακό

Τι ισχύει με Ερνάνι και Ολυμπιακό

Hernani-FC-Porto-Vitoria-SC_liga_noticia

Ο Ερνάνι είναι ένας παίκτης που αρέσει στον Μάρκο Σίλβα και δεν έχουν ξεχάσει στην Πλατεία Αλεξάνδρας.

Οι μεταγραφές δεν έχουν τελειώσει για τον Ολυμπιακό. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Ασχέτως αν αυτό έβγαινε από ανθρώπους της ομάδας τις προηγούμενες μέρες. Ο Σίλβα είπε πως όλα γίνονται και τα γεγονότα φαίνεται να τον επιβεβαιώνουν.

Οι ερυθρόλευκοι κοιτούν περιπτώσεις για ενίσχυσή του ρόστερ, πολύ δε περισσότερο όταν εκκρεμούν και πιθανές αποδεσμεύεις από την ομάδα. Για το θέμα του Ερνάνι που τόσα γράφονται, σύμφωνα με πληροφορίες του kokkina,gr, όντως το θέμα δεν έχει ξεχαστεί από τους Πειραιώτες. Ο παίκτης ενδιαφέρει και μάλιστα έντονα τον Μάρκο Σίλβα, που θα ήθελε τον Βραζιλιάνο στο λιμάνι.

Η υπόθεση δεν εμπλέκεται άμεσα με την απόκτηση του Σεμπά αφού το τελευταίος μπορεί να αγωνιστεί και στην κορυφή της επίθεσης αλλά κίνηση θα γίνει αν και εφόσον η Πόρτο αποφασίσει να τον παραχωρήσει με τους όρους που επιθυμούν οι ερυθρόλευκοι. Άλλωστε τα βασικά κομμάτια του παζλ έχουν ολοκληρωθεί και οι όποιες επιπλέον μεταγραφές θα αποτελούν προϊόν βελτίωσης κάτι που μοιάζει αρχικά ολοκληρωμένο.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν τηρεί στάση αναμονής. Καιροφυλακτεί και περιμένει τις εξελίξεις στην Πορτογαλική ομάδα, οι οποίες φέρνουν στα “μπλε” τον Χεσούς Κορόνα κάτι που θα μειώσει δραματικά τον όποιο χρόνο συμμετοχής του Ερνάνι. Αν λοιπόν αποφασιστεί ο Ερνάνι να φύγει από το Ο’ Πόρτο, τότε σίγουρα ο Πειραιάς θα μπορούσε να αποτελέσει έναν ιδανικό προορισμό που θα έκανε όλους ευτυχισμένους.

 

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Μαρτίνς:”Πρέπει να εμφανιστούμε με πιο καλό επίπεδο”

Τα λεγόμενα του Πέδρο Μαρτίνς στην κάμερα της Cosmote TV μετά το τέλος του αγώνα ...