Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Τι γίνεται με την παραχώρηση του ΣΕΦ στον Ολυμπιακό;

Τι γίνεται με την παραχώρηση του ΣΕΦ στον Ολυμπιακό;

Γιατί ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η παραχώρηση του ΣΕΦ στον Ολυμπιακό: Οι Ευθύνες και οι Προοπτικές

Η παραχώρηση του ΣΕΦ στον Ολυμπιακό, όπως είχε προαναγγείλει ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος σχεδόν ένα χρόνο νωρίτερα, βρίσκεται σε στασιμότητα λόγω γραφειοκρατικών και νομικών ζητημάτων. Ένα από τα κύρια εμπόδια είναι οι απαραίτητες εγκρίσεις από τις αρμόδιες αρχές. Ο ρόλος του Γιάννη Βρούτση, ως πολιτικού προϊστάμενου, είναι καθοριστικός για την προώθηση των διαδικασιών, και οι καθυστερήσεις αυτές επιβαρύνουν την ολοκλήρωση της παραχώρησης.

Η Ευθύνη του Γιάννη Βρούτση

Ο Γιάννης Βρούτσης έχει σημαντική ευθύνη για τη στασιμότητα. Η αργή πρόοδος στις γραφειοκρατικές διαδικασίες και οι καθυστερήσεις στις εγκρίσεις επιβαρύνουν την ολοκλήρωση της παραχώρησης. Η επίλυση των θεμάτων αυτών απαιτεί άμεση δράση και συντονισμό από την πλευρά του.

Βελτιώσεις στο ΣΕΦ

Προβλέπονται βελτιώσεις στο ΣΕΦ ενόψει του προολυμπιακού τουρνουά, όπως η αλλαγή ηλεκτρονικών πινάκων και η αναβάθμιση του κλιματισμού, ο οποίος δεν λειτουργεί εδώ και χρόνια. Επίσης, όλες οι εργασίες συντήρησης, από την επισκευή της οροφής που στάζει μέχρι τα βαψίματα, γίνονται με έξοδα του Ολυμπιακού, ο οποίος παράλληλα πληρώνει ενοίκιο στη διοίκηση του σταδίου.

Αθέμιτος Ανταγωνισμός και Ανισότητα

Η δωρεάν παραχώρηση του ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό για 50 χρόνια δημιουργεί αθέμιτο ανταγωνισμό και ανισότητα. Ενώ ο Ολυμπιακός πληρώνει ενοίκιο και αναλαμβάνει τα έξοδα συντήρησης του ΣΕΦ, ο Παναθηναϊκός απολαμβάνει δωρεάν χρήση του ΟΑΚΑ, γεγονός που του επιτρέπει να διαθέτει περισσότερους πόρους για άλλες δραστηριότητες και ενίσχυση της ομάδας.

Μελλοντικές Προοπτικές

Η διοίκηση του Ολυμπιακού ελπίζει να ξεπεράσει τα εμπόδια και να εξασφαλίσει τη διαχείριση του ΣΕΦ, επιτρέποντας επενδύσεις σε αναβαθμίσεις που θα βελτιώσουν την εμπειρία των φιλάθλων και την ανταγωνιστικότητα της ομάδας. Η ολοκλήρωση της διαδικασίας απαιτεί συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων και ταχεία αντιμετώπιση των γραφειοκρατικών ζητημάτων.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Έντσο Ντίαζ στέλνουν οι Αργεντίνοι

Ο Ολυμπιακός Ενδιαφέρεται για τον Έντσο Ντίαζ της Ρίβερ Πλέιτ Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της ...

Βρείτε μας στο Twitter