Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Τεράστια δικαστική σφαλιάρα σε Σαββίδη και ΣΕΚΑΠ!

Τεράστια δικαστική σφαλιάρα σε Σαββίδη και ΣΕΚΑΠ!

Το διοικητικό εφετείο Κομοτηνή επικύρωσε το πρόστιμο 38,2 εκ. ευρώ που είχε επιβάλει παλαιότερα το οικείο τελεωνείο στην καπνοβιομηχανία ΣΕΚΑΠ, απορρίπτοντας την προσφυγή της εταιρείας.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα voria.gr, η ΣΕΚΑΠ καλείται να πληρώσει το πρόστιμο για τελωνειακές παραβάσεις σε εξαγωγές του 2008, δηλαδή για μια υπόθεση που χρονολογείται πέντε χρόνια πριν εξαγοραστεί από τον όμιλο Σαββίδη.

Όπως έγινε γνωστό, το δικαστήριο δεν έκανε δεκτές τις αιτιάσεις της ΣΕΚΑΠ, η οποία πλέον καλείται, σε περίπτωση που απορριφθεί η νέα προσφυγή που καταθέτει, να προχωρήσει στην άμεση καταβολή των 38, 2 εκατ. ευρώ εκ των οποίων τα 20 είναι προσαυξήσεις).

Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες της Voria.gr, τα στελέχη της ΣΕΚΑΠ εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο ακόμα και της άμεσης αναστολής λειτουργίας της επιχείρησης.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγους μήνες η κυβέρνηση είχε ψηφίσει τροπολογία στη Βουλή που προέβλεπε την απαλλαγή επενδυτών από πρόστιμα για λαθρεμπόριο, υπό προϋποθέσεις, η οποία – σύμφωνα με καταγγελίες της αντιπολίτευσης ήταν «φωτογραφική» υπέρ της ΣΕΚΑΠ.ΕΕ

ΠΗΓΗ: in.gr

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

ΠΑΕ Ολυμπιακός:”Ο Σαββίδης υποβιβάζει τον ΠΑΟΚ”

Αυτός που κηλιδώνει την ιστορία του ΠΑΟΚ και τον έχει φέρει σε αυτή την τραγική ...