Αρχική / ΑΚΑΔΗΜΙΑ / Τεράστια ανταπόκριση στο διπλό Σεμινάριο

Τεράστια ανταπόκριση στο διπλό Σεμινάριο

oly1

Περισσότερα από 300 άτομα παρακολούθησαν το διπλό Σεμινάριο Διατροφής και Ψυχολογίας που διοργάνωσαν στο Δημαρχείο της πόλης η Σχολή του Ολυμπιακού στο Κορωπί και η Διεύθυνση Ακαδημίας.

Τεράστια ήταν η ανταπόκριση των δημοτών του Κορωπίου στο διπλό Σεμινάριο Αθλητικής Διατροφής και Ψυχολογίας που διοργάνωσε το απόγευμα της Πέμπτης (1/10) στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου η Διεύθυνση της Ακαδημίας του Ολυμπιακού σε συνεργασία με τη Σχολή του συλλόγου στο Κορωπί.

Οι συμμετέχοντες ξεπέρασαν τους 300, ενώ το “παρών” έδωσε και ο Δήμαρχος της πόλης κ. Κιούσης, ο οποίος στον χαιρετισμό του τόνισε πως είναι σημαντικό για την πόλη να πραγματοποιούνται τέτοιες ημερίδες που έχουν ως στόχο την ενημέρωση των δημοτών σε δύο πολύ σημαντικά θέματα όπως είναι η Ψυχολογία και η Διατροφή.

Το κοινό αποτελούνταν από γονείς, παιδιά, προπονητές, παράγοντες και πολλούς δημότες και είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον Αθλητικό Ψυχολόγο της Ακαδημίας του Ολυμπιακού κ. Ζαρώτη και την Διατροφολόγο κα Αργυροπούλου να τους δίνουν κατευθύνσεις σε πολλά θέματα.

oly4

Ο κ. Ζαρώτης έδειξε και βίντεο για τον ρόλο των γονέων στους αγώνες των παιδιών και χειροκροτήθηκε θερμά για το πολύ εύστοχο παράδειγμά του. Ακόμα είχε την ευκαιρία να αναλύσει την συμπεριφορά των νεαρών αθλητών πριν και μετά τους αγώνες και δέχτηκε πολλές σχετικές ερωτήσεις.

Η κα Αργυροπούλου από την πλευρά της έδωσε στους γονείς να καταλάβουν ότι είναι πρότυπα για τα παιδιά και πως εάν εκείνοι προσέχουν την διατροφή τους το ίδιο θα πράξουν και τα παιδιά.

oly3

Το “παρών” στην εκδήλωση έδωσε το μέλος της διοίκησης του ΑΟ Κορωπίου κ. Πάντου, ο Επικεφαλής του Δικτύου Σχολών κ. Νάνος, ο Επικεφαλής της Σχολής Κορωπίου κ. Μπαλτίδης και όλα τα μέλη της ανδρικής ομάδας του ΑΟ Κορωπίου. Το Σεμινάριο παρακολούθησαν και εκπρόσωποι των Σχολών του Ολυμπιακού από την Παλλήνη και το Λαγονήσι.

Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο με τα Σεμινάρια της Διεύθυνσης Ακαδημίας και τις δράσεις του Δικτύου Σχολών σε Ελλάδα, Κύπρο και ΗΠΑ.

oly2

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Δίδαξε τα μυστικά της άμυνας ο Σφαιρόπουλος! (pics)

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, ανέλαβε -για μία ακόμη φορά- «χρέη» καθηγητή και δίδαξε ...