Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Τα μάζεψε ο “φίλαθλος” αλλά δεν πείθει κανένα

Τα μάζεψε ο “φίλαθλος” αλλά δεν πείθει κανένα

μελισσανίδης

Όσα δε φτάνει η αλεπού (ή η γάτα εν προκειμένω), τα κάνει κρεμαστάρια όπως λέει και ο λαός. Ο γνωστός “φίλαθλος”-“πρόεδρος”-εξυγιαντής”, μετά το προχθεσινό φύλλο αγώνα, έσπευσε να τα μαζέψει.

Με μια δήλωση γραμμένη από τους καλύτερούς του δικηγόρους, αποποιείται των κατηγοριών που του προσάπτονται στο φύλλο αγώνα προκειμένου να… μαζέψει τα ασυμμάζευτα μήπως και γλιτώσει τον πέλεκυ της τιμωρίας που αναμένεται βαρύς. Ποιον θα πείσει όμως;

Διαβάστε τι δήλωσε και θα καταλάβετε:

«Παρακολουθώ με τεράστιο ενδιαφέρον την προσπάθεια μεταφοράς των εντυπώσεων από ένα ντέρμπι, το οποίο διεξήχθη -όπως όλοι ομολόγησαν- κάτω από τέλειες συνθήκες, σε ένα δήθεν επεισόδιό μου με τον παρατηρητή διαιτησίας.

Επειδή αντιλαμβάνομαι την απόπειρα επικοινωνιακής διαστρέβλωσης της πανάξιας νίκης της αγαπημένης μου ομάδας επί του Ολυμπιακού και την τεράστια δυσκολία των ανθρώπων του να αποδεχθούν το 50-50, θέλω να διευκρινίσω ότι δεν ανταποκρίνονται πλήρως στην πραγματικότητα τα παρατύπως αναγραφόμενα στο φύλλο αγώνα περί της φραστικής επίθεσης από εμένα στον παρατηρητή διαιτησίας του ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου.

Η όλη μεθόδευση παραπέμπει στο σύστημα που και οι πέτρες γνωρίζουν ότι λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κατανοώ την αγωνία τους, νιώθω τον τρόμο τους! Να γνωρίζουν, όμως, ότι η μάχη εναντίον τους για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου μόλις ξεκίνησε και θα δοθεί μέχρι τέλους».

 

About Βαλάντης Σιδέρης

Γράφω από το 2011 και συνεχίζω. Αναποφάσιστος ανάμεσα στις δύο μεγάλες μου αγάπες. Ποδόσφαιρο ή μπάσκετ; Και τα δύο! Αγαπώ τον Ολυμπιακό και την Euroleague. Ερασιτέχνης αθλητής στα νιάτα μου. Πατέρας τριών παιδιών

Δείτε επίσης

Σφύρα το να φύγουμε…

Πότε τελειώνει ο κατήφορος; Γράφει ο Βαλάντης Σιδέρης Τα πράγματα είναι απλά, ο Ολυμπιακός είναι ...

Βρείτε μας στο Twitter