Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Συντηρητικά ο Μπουχαλάκης

Συντηρητικά ο Μπουχαλάκης

bouchalakis

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης κινήθηκε συντηρητικά στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης (26/8) λόγω ενός σφιξίματος στον αριστερό τετρακέφαλο. Δεν δείχνει, πάντως, κάτι σοβαρό.

To πρωί της Τετάρτης (26/8, 09:30), ο Ολυμπιακός προπονήθηκε στο αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και συνέχισε την προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι Πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό.

Ένα σφίξιμο στον αριστερό τετρακέφαλο ανάγκασε τον Ανδρέα Μπουχαλάκη να κινηθεί συντηρητικά και να προστατευτεί. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί, αν και δεν δείχνει να είναι κάτι σοβαρό. Κανονικά γυμνάστηκαν εκ νέου οι Σαλίνο, Πουλίδο και Ντομίνγκες.

Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα εκγύμνασης, η προετοιμασία της ομάδας συνεχίστηκε με δουλειά επάνω στην κατοχή και καλή κυκλοφορία της μπάλας, επάνω στην τακτική, αλλά μέσω διτέρματος. Συνολικά η προπόνηση διήρκεσε περισσότερο από δύο ώρες και ο Μάρκο Σίλβα ζόρισε αρκετά τους παίκτες του.

 

 

Την Πέμπτη (27/8) οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα προπονηθούν το πρωί, στις 09:30.

 

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

No Euroleague team? No problem!

Για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης απ’ όταν έχουν θεσπιστεί οι δύο πεντάδες των ...