Αρχική / ΑΚΑΔΗΜΙΑ / Συνεχίζεται η σκληρή δουλειά στο Πήλιο

Συνεχίζεται η σκληρή δουλειά στο Πήλιο

pilio olympiakos neoi

Με δυνατές προπονήσεις για κάθε ομάδα ολοκληρώθηκε και η 4η ημέρα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας των ομάδων Κ-20 και Κ-17 της ερυθρόλευκης Ακαδημίας στα Χάνια του Πηλίου. Οι προπονητές των ομάδων του Ολυμπιακού, κ.κ Βούζας και Μαυρογενίδης, δούλεψαν πολύ την τακτική και αύξησαν τον ρυθμό και τις απαιτήσεις από τους ποδοσφαιριστές τους.

Το ζητούμενο είναι οι ομάδες να είναι έτοιμες για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων και μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες θα πρέπει να “μονταριστούν” όσο το δυνατόν καλύτερα.

Την Τρίτη στις 18:00 η Κ-17 θα δώσει το πρώτο της φετινό φιλικό παιχνίδι στα Χάνια. Αντίπαλός της θα είναι η ανδρική ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας και ο κ. Δημήτρης Μαυρογενίδης θα έχει την ευκαιρία να δει πόσο ανταποκρίνονται οι ποδοσφαιριστές τους κόντρα σε ποδοσφαιριστές πιο δυνατούς και μεγαλύτερους σε ηλικία.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

«Θα συνεχίσουμε για τον τίτλο του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου»

Ο Ολυμπιακός παρουσιάζοντας κακό αγωνιστικό πρόσωπο ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό (1-0), με τον Βασίλη Βούζα ...