Αρχική / ΑΚΑΔΗΜΙΑ / Συνεχίζει δυναμικά η Σχολή Ασπροπύργου!

Συνεχίζει δυναμικά η Σχολή Ασπροπύργου!

1196310

Για δεύτερη χρονιά στο Δίκτυο η Σχολή Ασπροπύργου. Δυναμική παρουσία στη Δυτική Αττική με τις Σχολές σε Ελευσίνα και Ασπρόπυργο.

Δυναμικά συνεχίζει στο Δίκτυο του Ολυμπιακού και την περίοδο 2015-16 η Σχολή μας στον Ασπρόπυργο. Η Σχολή μετά από την πολύ επιτυχημένη πρώτη της χρονιά έχει θέσει τις βάσεις για ένα καλύτερο … αύριο. Οι δημότες του Ασπρόπυργου στήριξαν από την αρχή την προσπάθεια του Ολυμπιακού και συνεχίζουν να εμπιστεύονται τα παιδιά τους στους συνεργάτες της ΠΑΕ Ολυμπιακός αφού είναι σίγουροι για τα αποτελέσματα.

Ο Ολυμπιακός με την ανανέωση της Σχολής Ασπροπύργου και την είσοδο στο Δίκτυο της Σχολής Ελευσίνας είναι πιο δυνατός στην Δυτική Αττική προσφέροντας ποδοσφαιρική μόρφωση στα παιδιά ενώ παράλληλα επιτελεί σημαντικό κοινωνικό έργο.

Υπεύθυνος της Σχολής Ασπροπύργου θα είναι και φέτος ο Μπεκιάρης Μάκης. Για πληροφορίες και εγγραφές: Τηλ: 6943167656, email: makismpekiaris@hotmail.com.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!