Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Στροφή στο πρωτάθλημα για τις γυναίκες

Στροφή στο πρωτάθλημα για τις γυναίκες

Μία εβδομάδα μετά την τρίτη συνεχόμενη κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις υποχρεώσεις του για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι αήττητες «ερυθρόλευκες» σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις, αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Αθηναϊκό (01/04, 14:00), στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ Γυναικών. Σκοπός για άλλη μία φορά είναι ο Θρύλος να συνδυάσει την όμορφη απόδοση με το θετικό αποτέλεσμα και να συλλέξει ένα ακόμα ροζ φύλλο αγώνα, στο δρόμο για το τρίτο σερί νταμπλ της ομάδας από τη στιγμή της επανίδρυσης του τμήματος.

Ο Κώστας Μίσσας δεν θα έχει στη διάθεσή του την Αγγελική Νικολοπούλου, η οποία αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δεξί της γόνατό της και δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα της.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για  την αναμέτρηση με τον Αθηναϊκό στο κλειστό της Εργάνης αποτελείται από τις: Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Στέλλα Καλτσίδου, Όλγα Χατζηνικολάου, Εβίνα Μάλτση, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικτόρια Μακόλι, Αφροδίτη Κοσμά, Άννα Σπυριδοπούλου  και Ανθή Μπαλτά.

Ο Κώστας Μίσσας, δήλωσε στο osfp.gr ότι: «Ο Αθηναϊκός είναι από τις καλές ομάδες και στην έδρα του είναι πάντα θετικός. Οι περισσότερες ομάδες απέναντι στο κοινό τους παρουσιάζονται συνήθως βελτιωμένες. Από τη δική μας μεριά, θεωρώ ότι μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι. Τελείωσε αυτό το κομμάτι και τώρα πρέπει και εμείς να προχωρήσουμε για το πρωτάθλημα. Έχουμε ένα παιχνίδι πριν τη διακοπή και η σοβαρότητά μας  όπως κάθε φορά ξεκινάει από το κομμάτι της αμυντικής και της ατομικής μας τακτικής και το πόσο μέσα στο πλάνο μας θα είμαστε εκεί . Τέλος θέλουμε να είμαστε ουσιαστικοί στην επίθεσή μας και στο τι θέλουμε να κάνουμε γενικότερα στο παιχνίδι. Το σημαντικό για μας είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι  σε όσα έχουμε δουλέψει και σοβαροί στο παρκέ».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Πάνοπλος για τη νίκη

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει απόψε στο ΣΕΦ για μια από τις πιο «ηλεκτρισμένες» αναμετρήσεις της φετινής ...