Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Στροφή στην καριέρα του ο Σισέ!

Στροφή στην καριέρα του ο Σισέ!

 

755491
Τζιμπρίλ Σισέ

Ο Σημαδεμένος επιστρέφει και σας έχει hot θέμα από τα σοκάκια της Μυκόνου! Εκεί λοιπόν στο νησί των ανέμων βρέθηκε αυτές τις μέρες ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Τζιμπρίλ Σισέ ώστε να παίξει μουσική σε γνωστό club.

Tι να κάνει ο Γάλλος κάπως πρέπει να βγάλει τα προς το ζην, αφήστε που τον κυνηγάει και η εφορία όποτε πατάει το πόδι του στην όμορφη χώρα μας.

Ο Τζιμπρίλ έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη στο Mykonos live tv και μίλησε για τα μελλοντικά του σχέδια και μας άφησε όλους άφωνους. Στροφή στην καριέρα του αποφάσισε να κάνει λοιπόν και από του χρόνου θα λάβει μέρος στη γαλλική έκδοση του Dancing With The Stars! Όνειρο ζωής για τον Σισέ που από μικρός του άρεσε το μπαλέτο, η ενόργανη και κάθε είδους καλλιτεχνική δραστηριότητα.

Αυτές τις ευαισθησίες του μας τις είχε δείξει από πολύ νωρίς όταν και εμφανιζόταν δημόσια με φούστες!  Που να φανταστούμε ότι η φούστα του χρησίμευε για να χορέψει ένα τανγκό, μια μπατσάντα….

Περιμένουμε πως κ πως να δούμε το αγαπημένο παιδί της 13 να καθηλώνει το γαλλικό κοινό τη νέα σεζόν με τις πιρουέτες και τα διπλά φλιπ.

About freesniper

Ο ελεύθερος σκοπευτής γράφει όποτε θέλει, για ότι θέλει γιατί έτσι θέλει... Έχει πηγές ιαματικές και κοριούς εκεί που δεν το βάζει ο νους σου! Κυκλοφορεί και οπλοφορεί...