Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Στρέλνιεκς: «Να παίζουμε πάντα στο μέγιστο των δυνατοτήτων μας»

Στρέλνιεκς: «Να παίζουμε πάντα στο μέγιστο των δυνατοτήτων μας»

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς τόνισε πως δεν χρειάζεται πανικός μετά τις ήττες και αυτό που έχει σημασία, είναι σε κάθε ματς η ομάδα να παίζει στο μέγιστο των δυνατοτήτων της. 

«Παίξαμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Η σεζόν είναι μεγάλη, δεν μπορείς να χαμηλώνεις το κεφάλι και να νευριάζεις αν έχεις κάποιες ήττες. Πρέπει να προσπαθούμε να παίζουμε όσο καλύτερα γίνεται, σε κάθε ματς. Είχαμε δύσκολο πρόγραμμα, αλλά πρέπει να παίζουμε πάντα στο μέγιστο των δυνατοτήτων μας», ανέφερε αρχικά ο Λετονός γκαρντ στη κάμερα της Nova.

Για το γεγονός ότι σε κάθε ματς, υπάρχει και διαφορετικός MVP: «Η ομάδα ήταν ο MVP. Έτσι πρέπει να δουλεύουμε. Πρέπει να βοηθά ο ένας τον άλλον. Όποιος είναι καλά, έχει την βοήθεια των υπόλοιπων. Παλέψαμε στην άμυνα, είναι και αυτό κάτι πολύ σημαντικό για εμάς».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Συνεχίστε ότι κάνετε!

“Ο Σλούκας υπέγραψε στη Ρεάλ”, “Ο Λάρυ πάει απέναντι”, ο Σάσα το καλοκαίρι πάει Κινγκς” ...