Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Στο Stewards’ Challenge Cup ο Διονύσης Αγγελόπουλος!

Στο Stewards’ Challenge Cup ο Διονύσης Αγγελόπουλος!

Γιάννη Χρήστου, Γιώργο Τζιάλλα, Διονύση Αγγελόπουλο και Γιάννη Τσίλη
Το πλήρωμα με τους Γιάννη Χρήστου, Γιώργο Τζιάλλα, Διονύση Αγγελόπουλο και Γιάννη Τσίλη

Ο ερυθρόλευκος κωπηλάτης Διονύσης Αγγελόπουλος έλαβε μέρος στην Stewards’ Challenge Cup της Βασιλικής Ρεγκάτας του Henley.

Ο ερυθρόλευκος Διονύσης Αγγελόπουλος, και το υπόλοιπο πλήρωμα της ασημένιας πρωταθλήτριας Ευρώπης, τετράκωπου άνευ πηδαλιούχου των ανδρών, έλαβαν μέρος στην Stewards’ Challenge Cup της Βασιλικής Ρεγκάτας του Henley, που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στο Λονδίνο, με την συμμετοχή σπουδαίων πληρωμάτων από όλο τον κόσμο.

Το σύστημα διεξαγωγής της ρεγκάτας του Χένλεϊ είναι αυτό της “μονομαχίας”, ένα σκάφος δηλαδή εναντίον ενός άλλου και ο νικητής περνάει στον επόμενο γύρο. Το ελληνικό πλήρωμα, αποτελούμενο από τους Γιάννη Χρήστου, Γιώργο Τζιάλλα, Διονύση Αγγελόπουλο και Γιάννη Τσίλη, πάλεψε μέχρι τέλους απέναντι στην βρετανική τετράκωπο, με τους Scott Durant, Tom Ransley, Alan Sinclair and Nathaniel Reilly, από την οποία είχαν πολύ μικρή διαφορά, με χρόνο για τους νικητές 6:49.

Ο Έφορος τους εύχεται κουράγιο και δύναμη για το παγκόσμιο πρωτάθλημα με σκοπό την πρόκρισή τους για δεύτερη συνεχόμενη φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο προπονητής του τμήματος Λίβανος Τάκης επικοινώνησε αμέσως με τον ερυθρόλευκο κωπηλάτη τον συνεχάρη με τη σειρά του. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει στο τμήμα και τα τρία αδέρφια Αγγελόπουλους οι οποίοι είναι όλοι πρωταθλητές. Ενδεικτικά η Αθήνα Αγγελόπουλου είναι αργυρή Ολυμπιονίκης Νέων.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Έλαμψε πάλι ο Αγγελόπουλος

Χρυσό μετάλλιο στην δεύτερη ημέρα της διεθνούς Ρεγκάτας Πάολο Νταλ Όλιο που διεξάγεται στο Πιεντιλούκο ...

Βρείτε μας στο Twitter