Αρχική / ΑΚΑΔΗΜΙΑ / Στο Πήλιο οι Νέοι και οι Έφηβοι του Ολυμπιακού

Στο Πήλιο οι Νέοι και οι Έφηβοι του Ολυμπιακού

neoi olympiakoy

Oι δυο ομάδες αναχωρούν το πρωί της Παρασκευής. Τα φιλικά της προετοιμασίας.

Για το Πήλιο προκειμένου να πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους θ’ αναχωρήσουν το πρωί της Παρασκευής οδικώς οι ομάδες Κ-20 και Κ-17 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού. Οι Νέοι αλλά και οι Έφηβοι θα δουλέψουν για δέκα ημέρες “σκληρά” για να είναι έτοιμοι για τις πολλές και δύσκολες υποχρεώσεις τους εντός και εκτός συνόρων (Κ-20).

Στην διάρκεια της προετοιμασίας θα δοθούν και αρκετά φιλικά παιχνίδια με τα πρώτα δυο να έχουν κλειστεί για τις 4 και 5 Αυγούστου. Την Τρίτη 4 Αυγούστου η Κ-17 θ’ αγωνιστεί κόντρα στον Απόλλων Λάρισας και την Τετάρτη 5 Αυγούστου η Κ-20 θα παίξει με το Ηράκλειο.

Στο Πήλιο εκτός απ’ όλους τους ποδοσφαιριστές και τους τεχνικούς των δυο ομάδων με τα επιτελεία τους θ’ ανέβουν και όλοι οι προπονητές της Ακαδημίας μας.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Αναβλήθηκε ο αγώνας Νέων με τη Βέροια

Αναβλήθηκε ο αγώνας της 9ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Κ-20 ανάμεσα στη Βέροια και ...