Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Στηρίζει την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού ο Ολυμπιακός!

Στηρίζει την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού ο Ολυμπιακός!

eca_text

Ο Ολυμπιακός στηρίζει την “Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού”, από τις 7 έως τις 13 Σεπτεμβρίου.

Ο Ολυμπιακός είναι υπερήφανος υποστηρικτής της πρώτης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού, μία νέα πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την προώθηση του αθλητισμού και της σωματικής δραστηριότητας σε ολόκληρη την Ευρώπη, κατά την διάρκεια της εβδομάδας από 7 έως 13 Σεπτεμβρίου.

Αυτή η πανευρωπαϊκή εκστρατεία θα εμπνεύσει τους Ευρωπαίους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό κατά την διάρκεια της εβδομάδας και να τους ενθαρρύνει να παραμείνουν… active όλο τον χρόνο.

Ο αθλητισμός και η σωματική δραστηριότητα συμβάλλουν σημαντικά στην ευημερία των ανθρώπων. Ωστόσο, το επίπεδο της φυσικής δραστηριότητας είναι σε στάσιμο επίπεδο αυτή την στιγμή, ακόμα και σε μείωση σε ορισμένες χώρες. Η έλλειψη σωματικής δραστηριότητας δεν έχει μόνο αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία των ανθρώπων, αλλά οδηγεί και σε μεγάλο οικονομικό κόστος.

Η εβδομάδα θα εμπνεύσει τους ανθρώπους να είναι ενεργοί σε τακτική βάση και θα δημιουργήσει ευκαιρίες στην καθημερινή ζωή τους να γυμνάζονται περισσότερο. Η εβδομάδα είναι για όλους, ανεξάρτητα από ηλικία, υπόβαθρο ή επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Ο Ολυμπιακός στηρίζει την συγκεκριμένη εβδομάδα και ενθαρρύνει τους φιλάθλους της ομάδας, σε Ελλάδα και εξωτερικό, να συμμετάσχουν σε αυτή την πρωτοβουλία και #BeActive!

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο παρακάτω infographic:

About Βαλάντης Σιδέρης

Γράφω από το 2011 και συνεχίζω. Αναποφάσιστος ανάμεσα στις δύο μεγάλες μου αγάπες. Ποδόσφαιρο ή μπάσκετ; Και τα δύο! Αγαπώ τον Ολυμπιακό και την Euroleague. Ερασιτέχνης αθλητής στα νιάτα μου. Πατέρας τριών παιδιών

Δείτε επίσης

No Euroleague team? No problem!

Για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης απ’ όταν έχουν θεσπιστεί οι δύο πεντάδες των ...