Αρχική / ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ / Στα κόκκινα φίλε, στα… kokkina!

Στα κόκκινα φίλε, στα… kokkina!

kokkina.gr
We Rule This Land

Ο Παναγιώτης Γκαραγκάνης καλωσορίζει τους αναγνώστες και εύχεται τα kokkina.gr να γίνουν το νέο αθλητικό στέκι των φιλάθλων του Ολυμπιακού.

“Σε μια γωνιά κρυμμένα, με μάτια τρομαγμένα, τα “θέλω” μου κοιτάνε σαν παιδιά. Κι ας ξέρουν τι έχουν κάνει, εμένα δεν μου φτάνει, για αυτό τα τιμωρώ κάθε φορά.

Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις. Τα πράγματα τα όμορφα, όσο τα θέλεις, χάνονται τυχαία. Κι ας ψάχνεις σε πολυόροφα, στα υπόγεια είναι η θέα.

Τα όνειρά μου μοιάζουν φεγγάρια που αλλάζουν, τα φτάνω κι όλο πάνε πιο μακριά. Και όσο τα γυρεύω, τους φόβους μου παλεύω και πάω για άλλα απ’ την αρχή ξανά”.

Κάπως έτσι είναι… Όπως τα αποτύπωσε στο χαρτί ο Γιώργος Θεοφάνους, σε ένα από τα μεγαλύτερα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει ο Πασχάλης Τερζής. Κάθε αλλαγή στη ζωή μας, κάθε νέο κεφάλαιο που γράφεται, αξίζει το σεβασμό μας. Είτε το επόμενο βήμα είναι μικρό ή μεγάλο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ από πού προερχόμαστε. Η τελευταία επταετία της ζωής μου, στο RedPlanet.gr, ήταν πολύ γεμάτη και δεν αλλάζω τίποτα από όσα βίωσα. Έκλεισε ένας μεγάλος κύκλος, που πιο μικρός σε ηλικία πίστευα πως δεν θα κλείσει ποτέ, αλλά ελπίζω πως ανοίγει ένας κύκλος εξίσου με προοπτική και επιτυχία. Το ταξίδι και το “show” πρέπει να συνεχιστούν. Και τα kokkina.gr έρχονται για να μείνουν στη μνήμη και τη συνείδησή σας. Έστω κι αν ξεκινάμε κυριολεκτικά από το μηδέν, χωρίς τις “πλάτες” κανενός.

Η ιδέα στριφογύριζε στο μυαλό και όταν ωρίμασε, δεν δίστασα στιγμή να αποδεχθώ το κάλεσμα του φίλου και συναδέλφου Βαλάντη Σιδέρη, ο οποίος δούλεψε ατελείωτες ώρες για το σχεδιασμό του kokkina.gr και το όμορφο αποτέλεσμα που βλέπουμε όλοι μας. Υπάρχει κι αυτή η Ελλάδα: της υγείας, της δημιουργίας, της προσπάθειας, της προοπτικής, της ελευθερίας… Μαζί με τον Βαλάντη και μία δυνατή ομάδα συντακτών, θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε κάτι πρωτοποριακό στα δεδομένα της κόκκινης ενημέρωσης. Χωρίς να υπάρχει κανένας “μεγάλος” από πίσω. Μόνο με τη δουλειά και το μεράκι μας. Και, φυσικά, την ανιδιοτελή αγάπη μας για τον Ολυμπιακό.

Σε προσωπικό επίπεδο, είναι μία ακόμα μεγάλη πρόκληση στη ζωή μου. Ύστερα από δεκατέσσερα χρόνια στο επάγγελμα και δώδεκα χρόνια διαδοχικά στο ίντερνετ, υπάρχει πια η κατάλληλη γνώση και εμπειρία. Ξέρουμε τι θέλει ο κόσμος να διαβάσει και συγκεκριμένα ο φίλαθλος του Ολυμπιακού. Δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα ακόμα site για τον Ολυμπιακό. Φιλοδοξούμε τα kokkina.gr να γίνουν ΤΟ site για τον Ολυμπιακό! Ο οπαδικός Τύπος, όπως τον αποκαλούν ορισμένοι, δεν έχει… πεθάνει. Αρκεί, να σέβεσαι τον αναγνώστη και να του παρέχεις την γκάμα πληροφοριών που επιζητά, χωρίς εξαρτήσεις. Με σοβαρότητα και κύρος.

Σε αυτήν τη νέα προσπάθεια, χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας. Δεν μπορούμε χωρίς εσάς. Θέλουμε τα kokkina.gr να γίνει το νέο στέκι για όλους τους Ολυμπιακούς. Ένας νέος τόπος συνάντησης, όπου θα αναπτύσσουμε υγιείς και εποικοδομητικούς διαλόγους, θα συζητάμε χωρίς φόβο και με πολύ πάθος για τη μεγαλύτερη καψούρα στη ζωή μας… Με παρεμβατικό ρόλο στις τάξεις όλων των τμημάτων του συλλόγου. Η ενημέρωση θα είναι στα… κόκκινα, για αυτό δεσμευόμαστε. Θα έχουμε λόγο και θα παρεμβαίνουμε. Πάντα με σεβασμό προς τον αναγνώστη, έγκυρα και έγκαιρα, για να μαθαίνετε πάντα την αλήθεια. Η δική μας επιβράβευση θα έρθει μέσα από τη δουλειά μας και εσάς, τους αναγνώστες μας. “Στα κόκκινα, φίλε! Το διάβασα στα… kokkina. Θα μπω να συζητήσουμε στα… kokkina“. Να ακούγεται από το ένα στόμα στο άλλο. Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη ηθική αναγνώριση για όλους μας.

About freesniper

Ο ελεύθερος σκοπευτής γράφει όποτε θέλει, για ότι θέλει γιατί έτσι θέλει... Έχει πηγές ιαματικές και κοριούς εκεί που δεν το βάζει ο νους σου! Κυκλοφορεί και οπλοφορεί...

Δείτε επίσης

Γιώργο Μπαρτζώκα: Βγες από την παγίδα των ΜΜΕ και κάνε τον Ολυμπιακό ξανά πρωταθλητή

Μην επιτρέπεις να σε τραβάνε κάτω, κατάλαβε την υπόστασή και τη θέση σου… Γράφει ο ...

Βρείτε μας στο Twitter